Lancering Made in Twente – podcastserie over de impact van en voor de regio Twente

Twente Board lanceert in samenwerking met netwerkorganisatie IKT de podcast Made in Twente om iedereen te laten ontdekken waar Twente aan werkt en hoe dit de regionale, maar ook (inter)nationale gemeenschap beïnvloedt.

De eerste aflevering van de serie is gisteren uitgebracht en staat in het teken van chiptechnologie, waarbij experts Christiaan Baaij van QBay Logic en Mark Olde Riekerink van Micronit aansluiten om te vertellen wat chiptechnologie is en wat het voor Twente betekent, maar vooral ook wat de impact kan zijn in de verschillende bedrijfsbranches. 

 

Luisteraars kunnen de eerste aflevering van de podcast beluisteren via Spotify en YouTube en ze kunnen zich abonneren voor toekomstige afleveringen over technologie, innovatie en de uitdagingen waar Twente samen met het bedrijfsleven de schouders onder zet. 

 

Elke twee à drie weken verschijnt er een nieuwe aflevering online, met uitzondering van de tweede aflevering over diversiteit en inclusie die op 9 april al verschijnt.

Over de podcast

Voor deze editie van de serie hebben Twente Board en netwerkorganisatie IKT de handen ineengeslagen. Willem-Jan Velderman en Tom Morssink van podcastplatform Het Keukentafelgesprek zijn de presentatoren in de podcast.

Lees meer over #Twente Board