Vind je weg én werk in Twente

Als je in Twente wilt werken, wil je er vast ook wonen. Deze pagina helpt je oriënteren. Zoek je een (bij)baan, stage of organisatie die bij jou past? Check! Zoek je meer informatie over wonen, vrije tijd of jezelf ontwikkelen? Check! Hier vind je alle informatie om je weg (én werk) te vinden in Twente. Van betaalde banen tot stage en traineeship. Van ondernemerschap tot werknemer- en werkgeverschap. Kortom, alle mogelijkheden die werken en ondernemen in Twente bieden. Naast zelf zoeken en orienteren, kan je ook slim gematcht worden op alle Twenste vacatures. Klik daarvoor op de rode balk hieronder.

Slim gematcht worden op vacatures, bijbanen, en meer! Klik hier

 

Kom wonen en werken in Twente

Naast een leuk leven, is er in Twente ook van alles te béleven. Klopt, je vindt hier leuke uitdagende banen bij inspirerende werkgevers. Sla de vacatures er maar op na: van maakindustrie en zorg tot creatieve en high-tech banen. Maar er is meer. Want plezier in het werk is belangrijk, maar dat zijn sociale contacten ook! Twente heeft daarom een heel actief en betrokken verenigingsleven en Noaberschap staat hier hoog in het vaandel. En zeg nou zelf: waar kan je mooier wonen dan in Twente? Het sprookjesachtige coulisselandschap nodigt je elke dag weer uit om naar buiten te gaan. Even weg uit de drukte van alledag. Back to nature! En ook niet onbelangrijk: mensen voelen zich hier veilig en leven hier met alle plezier. En dat verklaart al die leuke vacatures in Twente. Want gelukkige mensen stimuleren economische groei.

Waar wacht je nog op? Bekijk de vacatures en vind jouw droombaan in Twente!

Werken in Twente

Via ‘Werken in Twente’ kom je terecht bij onze vacaturebank. Hier vind je alle vacatures die bedrijven in Twente jou te bieden hebben. Van fulltime en parttime banen, tot stage, traineeship en vrijwilligerswerk. Of zoek je een afstudeeropdracht, een project of bijbaan? Je kunt de vacatures ook slim filteren, bijvoorbeeld op opleidingsniveau, branche of organisatie die jouw voorkeur heeft. Bekijk het maar eens op je gemak. Jouw baan zit er vast tussen!

Tip: zoek ook eens naar een organisatie die bij je past. Je kan ook filteren op locatie, omvang, vakgebied en hoe ze bijdragen aan een betere wereld.

Wonen
Een fantastische keus om te gaan wonen in Twente. Hier vind je informatie over huren en kopen van woningen. Of wil je eerst even kijken welke omgeving bij jou past? Lees hoe anderen het leven in Twente ervaren en ontdek de dorpen en steden. Wees welkom!

Vrije tijd
Wat er allemaal te doen is in Twente? Nou, héél veel kunnen we je vertellen. Ontdek hier de mooiste plekjes, de sportverenigingen, de gezellige terrasjes en veel meer!

Jezelf ontwikkelen
Twente staat niet stil, maar blijft groeien. En dat wil jij natuurlijk ook. Hier vind je extra’s voor studenten en starters en vind je netwerkorganisaties. Of doe de gratis competentietest. Blijf dromen en werken aan je toekomst!