Young Twente Board gaat voor Bruto Twents Geluk!

De Young Twente Board bestaat uit tien Twentse young professionals die meedenken over de toekomst van Twente. Met nieuwe ideeën komen zij op voor de belangen van Twentse jongeren, zodat Twente ook voor jongeren the place to be is om te wonen, studeren, werken en leven in Twente. Onlangs introduceerde de Young Twente Board het Bruto Twents Geluk.

In het kort

  • Young Twente Board bestaat uit tien Twentse young professionals die meedenken over de toekomst van Twente. Voor jongeren, door jongeren.
  • Een fijne plek om te wonen, studeren, werken en leven draait om meer dan geld en een bloeiende economie. Daarom heeft de Young Twente Board het Bruto Twents Geluk geïntroduceerd.

Global Goal

global goal icon

Twente is een regio met een aantrekkelijke leefomgeving. Hier vind je zowel het stedelijke als de rust en ruimte in de natuur. Vanuit die positie heeft Twente zich ontwikkeld tot een vitale hightech regio met een hoge leefkwaliteit en een mooie mix aan wonen, ondernemen, vrijetijdsbesteding, cultuur, natuur, rust en ruimte. 

Bruto Twents Geluk

Tijdens het Twente Board Event lanceerde de Young Twente Board op een spectaculaire manier het Bruto Twents Geluk. Met tien verschillende statements lieten zij zien waar de Young Twente Board voor staat en hoe dit bijdraagt aan het Bruto Twents Geluk. Want een fijne plek om te wonen, studeren, werken en leven draait om meer dan geld en een bloeiende economie.

 

Gyula Rychtarski, voorzitter van de Young Twente Board vertelt: “Het Bruto Regionaal Geluk zorgt uiteindelijk voor een stijging van het Bruto Regionaal Product. Geluk; het voelt misschien wat zweverig, alsof we allemaal vlinders staan te vangen in de wei. Maar waar het om gaat is dat wij de randvoorwaarden scheppen waarmee de economie kwalitatief kan groeien.”

Nieuwe leden

Afgelopen zomer was de Young Twente Board op zoek naar nieuwe leden. Uit de ruim vijftig aanmeldingen bleek wel weer dat het belangrijk is om de jonge generatie in Twente ook een stem te geven. In totaal heeft de Young Twente Board vijf nieuwe leden geïntroduceerd: Charbel Kalil, Job Bijvank, Marie Weijler, Sevim Aktas en Suzanne Woesthuis.

 

De tien leden van de Young Twente Board laten, gevraagd en ongevraagd, de stem horen van de jongere generatie in Twente. Samen zorgen zij er voor dat de kwaliteit van leven in Twente op nummer 1 staat, dat we de wereld verbinden aan Twente en dat er altijd ruimte is voor talent.

Lees meer over #Young Twente Board