Deze ondernemers helpen je verder #bedrijven

De Bedrijvenportal maakt ondernemen in Twente makkelijker

Het verbaast ons niets dat je voor Twente kiest. De regio heeft namelijk een grote aantrekkingskracht. Het borrelt hier van ongekende mogelijkheden. Het is een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven, talentvolle studenten, ambitieuze professionals en investeerders. Dit Bedrijvenportal brengt al deze groepen samen. Het brengt je in contact met andere ondernemers, onderwijsinstellingen, talentprojecten, investeringsmaatschappijen en last but not least: jouw medewerkers van de toekomst.

Word partner en ontdek alle mogelijkheden

 

Ondernemen in Twente tot een succes maken? Wij helpen je daarbij!

Vind het talent voor je onderneming

Gemotiveerd personeel is essentieel. Maar hoe vind je nou de juiste persoon voor jouw onderneming? Wij hebben daar drie oplossingen voor, een ervan: de vacaturebank Twente. Onder het kopje Toegang tot talent helpen we je jouw medewerker(s) van de toekomst te vinden. In deze vacaturebank zoeken maandelijks meer dan 30.000 mensen naar een fulltime of parttime baan in Twente. Maar ook naar een traineeship, een stageplek of naar een bijbaan. Maak jouw bedrijf voor hen zichtbaar! Hoe? Door een duidelijk profiel aan te maken en jouw organisatie een plek te geven op Twente.com. Zo trek je talenten aan die bij jouw onderneming passen. Neem ook de tijd voor een goede vacaturetekst. Waarom zou iemand graag bij jóu willen werken? Kom je er niet uit, dan vind je er tips voor het schrijven van goede vacatureteksten.

In dit deel van de Bedrijvenportal vind je projecten en organisaties die talent aanbieden. Je kan contact met hen opnemen om jouw wensen te bespreken. Zo zijn onder meer het ROC, Saxion en Universiteit Twente van de partij. Daarnaast kan je als partner van Twente.com gebruikmaken van de Twentse Matchmaker, een geavanceerde tool om direct met talent in aanraking te komen. Zie welk talent het beste past bij jouw vacature en benader direct of zoek naar jouw nieuwe medewerker in bestanden van recruiters.

Krijg toegang tot kennis en innovatie

Met alleen goed personeel ben je er nog niet. Onder het kopje Toegang tot kennis & innovatie vind je een handige tool die je in contact brengt met andere ondernemingen in Twente. Want samenwerken is het sleutelwoord! Via het filtersysteem vind je bedrijven die jouw onderneming kunnen ondersteunen, versterken of aanvullen. Bedrijven die tools en scans of evenementen aanbieden en ga zo maar door. Ook vind je hier vestigingslocaties voor bedrijven in alle Twentse gemeenten en een groot deel van Twentse netwerkorganisaties. Dit onderdeel is met recht jouw sleutel tot kennis en innovatie. Het helpt je te ondernemen met impact en te bouwen aan jouw (én elkaars) toekomst.

Informatie voor (startende) ondernemers in Twente

Ga je starten met ondernemen? Dan biedt Twente veel mogelijkheden om te groeien en innoveren. We hebben alle informatie gebundeld onder het kopje Toegang tot informatie. Hier vind je meer over zakendoen en de Twentse werkmentaliteit. Je kunt er ook in contact komen met samenwerkingspartners bij onder meer Twentse kennisinstellingen. Meld je stageplek aan of laat je eigen personeel (bij)scholen. Alle talentenprojecten staan hier voor jou op een rijtje. Als startup, maar zeker ook als gevestigde ondernemer, vind je hier volop inspiratie. Let’s do this together!