Het mooie is, dat wanneer je partner bent, je niet alleen je eigen organisatie helpt, maar ook nog eens een aanjager van Twente bent en bijdraagt aan het geluk van alle Twentenaren door het versterken van de economie. Deze heeft namelijk een positieve invloed op wonen, werken en leven in Twente, ofwel het Bruto Twents Geluk.

De winst is voor jou (en Twente)

Bij Twente Board werken we als ondernemers, onderwijsinstellingen en overheid samen aan welvaart en welzijn van Twente. Als economisch bestuur heeft Twente Board een eigen uitvoeringsorganisatie, waardoor het verder gaat dan het maken van beleid en plannen. En dit alles doet de organisatie zonder winstoogmerk. Het platform Twente.com en Twente Board willen mensen aansporen hun weg naar Twente of binnen de regio te vinden, ofwel om ze ook naar jouw bedrijf of organisatie te leiden.

Pakketten voor partners van Twente Board

Een partnership met Twente Board kent verschillende vormen. Het hangt af van de focus die jij voor je organisatie voor ogen hebt. Aantrekken van nieuwe medewerkers? Vraag dan naar het Talenten-pakket. Liever de focus op branding? Dat kan ook. Met de grote aanjagers van Twente praten we zelfs over een maatwerkpakket.

Welk pakket past bij jouw organisatie? 

Basis
Dit pakket is de budgetversie en geeft vooral extra (tekst)ruimte op jouw pagina op Twente.com. Vertel meer over je organisatie, voeg je logo een de door jouw gewenste Global Goal toe aan je pagina. 

Branding
De focus van dit pakket ligt op profilering van je bedrijf of organisatie. Je hebt meer (tekst)ruimte om over je bedrijf of organisatie te vertellen op jouw pagina op Twente.com. Voeg een video, je logo en tot drie verschillende Global Goals toe aan het organisatieprofiel. Daarnaast worden automatisch artikelen op Twente.com, die gerelateerd zijn aan jouw organisatie, weergegeven. 

Talent
De focus van dit pakket gaat naar contact met talent. Deze variant geeft net als het Basispakket extra (tekst)ruimte waarmee je meer over je bedrijf of organisatie op jouw pagina op Twente.com. Je logo wordt toegevoegd, net als een bij de organisatie passende Global Goal. De meerwaarde van het Talent-pakket zit hem in de functionaliteiten op het Bedrijvenportal. Daar bieden we ondersteuning en toegang tot talent die aan je bedrijf/organisatie te matchen is. Ook plaatsen we jouw vacatures door op twaalf vacaturebanken. 

Premium
Dit is het allround-pakket. Met deze variant krijg je extra (tekst)ruimte waarmee je meer over je bedrijf of organisatie vertelt en de optie om een video op de pagina te zetten, je logo en passende Global Goal toe te voegen. Daarnaast heb je toegang tot onze matchmaking tools dat van toegevoegde waarde is voor jouw werving- en selectieproces. Oftewel je hebt via deze tool toegang tot talent dat matcht aan de door jou toegevoegde waarden van je bedrijf. Dit kan talent zijn dat bij een ander bedrijf niet door de selectieprocedure kwam, maar beter op zijn plek is bij jouw bedrijf of organisatie.

Word partner van Twente Board als je op zoek bent naar een samenwerking die bijdraagt aan een gelukkig(er) Twente. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw organisatie in Twente vooruit helpen.

Tarieven
Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal medewerkers binnen een bedrijf. Hieronder vind je de tarieven voor verschillende bedrijfsgroottes:
Klik hier voor de tarieven voor bedrijven met 0-50 medewerkers.
Klik hier voor de tarieven voor bedrijven met 50-250 medewerkers.
Klik hier voor de tarieven voor bedrijven met meer dan 250 medewerkers.


Neem alvast een kijkje in het Bedrijvenportal