Open Avonden Deeltijd

Als professional weet jij als geen ander wat het is dat jouw vakgebied en de wereld in beweging zet. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en wilt daar onderdeel van zijn. Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of om juist iets heel anders te gaan doen.

Maar hoe pak je zoiets aan? Het antwoord: door te durven! 

Evenement details

Wanneer: 24 t/m 25 maart 2021
Tijd: 17:00 - 21:00
Organisator: Saxion
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

Kom op 24 & 25 maart naar onze online open avonden en ontdek jouw favoriete opleiding(en)! Volg livestream(s) van jouw favoriete opleiding(en), stel vragen aan docenten/studenten en neem deel aan onze algemene livestreams waarin wij jou meer vertellen over studeren in deeltijd bij Saxion.

Volgende (online) open avonden: maart 2021

Heb je de online open avonden van 2 en 3 december gemist? Geen probleem! De volgende open avonden deeltijd staan gepland voor maart 2021. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan je naam en e-mailadres achter, wij sturen je dan een update zodra we meer informatie hebben!

Het programma

Tijdens de open avonden ontdek jij jouw favoriete opleiding(en) en krijg je handige tips & tricks tijdens de algemene livestreams. Binnenkort check je hier het complete programma!

Lees meer over #Saxion