Online Open dagen HBO-opleidingen Saxion

Een opleiding kiezen begint bij de online open dagen van Saxion op 5 en 6 februari. Volg de interactieve livestreams met docenten en studenten van onze opleidingen, ontdek de beste tips & tricks voor het maken van een studiekeuze en sluit je aan bij de virtuele rondleiding door onze gebouwen. Doe je mee?

Evenement details

Wanneer: 5 t/m 6 februari 2021
Tijd: 09:00 - 16:00
Organisator: Saxion
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Programma online open dagen 5 en 6 februari

Bekijk het programma van de livestreams met studenten en docenten, online college's en live rondleidingen via Instagram tijdens de online open dagen van 5 en 6 februari.

Check onze online open dagen

Het liefst hadden we je samen met duizenden anderen welkom geheten in onze gebouwen. Helaas gaat dat nog niet. Onze online open dagen zijn wat ons betreft ‘the next best thing’. Wat is er chiller dan je oriënteren op de opleiding van je dromen vanuit je luie stoel! Hieronder leggen we je uit wat je kunt verwachten en hoe jij de beste studiekeuze maakt.

 

Chat met studenten!

In de voorlichtingsvideo’s vertellen docenten en studenten je alles over de inhoud van een opleiding. Superhandig natuurlijk, maar het kan dat je nog vragen hebt.  
Volg daarom de livestreams van jouw opleiding waarin een docent en student jouw vragen beantwoorden. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over leuke feestjes, studieverenigingen, op kamers gaan, leuke bijbaantjes en ga zo maar door. 

Vergelijk opleidingen

Het is niet gek als je tussen verschillende studies twijfelt. Juist dan is het een strak plan om tijdens de online open dagen verschillende voorlichtingsvideo’s te bekijken! En online kun jij helemaal zelf bepalen wat je wanneer bekijkt. Ideaal, want zo kun je direct checken welke opleiding het best bij je past. 

 

Ik wil iets met Economie 
Ik wil iets met ICT en Media 
Ik wil iets met mensen 
Ik wil iets met Techniek 

Ontdek jouw toekomst op de online open dag!

Studeren in een omgeving waar je je thuis voelt. Klinkt goed toch? De online open dagen zijn hét moment om te kijken of je de sfeer bij ons relaxed vindt en of jij jezelf hier ziet studeren in de toekomst.  
Maar hoe doe je dat online? Check video’s van jouw opleiding(en), de locaties en de faciliteiten. Twijfel je nog tussen opleidingen? Na de online open dagen zijn alle video’s nog eens te bekijken via ons YouTube-kanaal

Lees meer over #Saxion