Campus Café

Campus Café verbindt de Twentse innovatiecommunity

Het Campus Café brengt de innovatiecommunity van Twente bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Ondernemers, professionals, onderzoekers en talent krijgen hier de mogelijkheid om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Edities van Campus Café

Januari 2022 | Future Forecast

Welke nieuwste technologieën gaan het in 2022 helemaal maken en wat betekent dat voor jou als bedrijf, student of professional? In deze Future Forecast edition van Campus Café vertellen we je in vogelvlucht wat 2022 ons aan doorbraken gaat brengen, welke uitdagingen er nog overwonnen moeten worden en wat je vandaag moet doen om in 2022 front row te zitten. 

18 november | Campus Café (terugblik)

Voor deze herfsteditie van Campus Café op donderdag 18 november hebben we wederom gekozen voor online editie. Wat kun je tijdens deze online editie verwachten? In deze herfsteditie natuurlijk inbreng vanuit wereldspeler Thales, op het gebied van digital technology en security.

21 oktober | Campus Café @ Technology Base

Op 21 oktober kwam de innovatiecommunity weer samen tijdens het Campus Café. Wederom op een bijzondere locatie: Technology Base. Want wat gebeurt er tegenwoordig allemaal op de oude vliegbasis Twente? Genoeg, zo bleek! Tijd voor een terugblik.

23 september | The after summer restart (terugblik)

Op 23 september kwamen deelnemers van het Campus Café naar WARP Technopolis om inspiratie en energie op te doen na een heerlijke zomer. We hebben genoten van bijzondere sessies op een minstens zo bijzondere locatie.

8 juli | Innovation vibes summer festival (terugblik)

Wat voelt het goed: de zomer staat voor de deur! Om je nog even een flinke dosis inspiratie voor die mooie zomer te geven, was er een speciale Campus Café festivaleditie op 8 juli. De innovation festival editie vond plaats op het festivalterrein van Kennispark Twente, op het Innovatiepad. 

17 juni 2021 | Medische technologie in de versnelling (terugblik)

Op 17 juni was het tijd voor het Campus Café rondom het thema 'Medische technologie'. Twente bruist het van de innovaties op het gebied van medische technologie. Wat is het geheim van MedTech Twente? Dit antwoord kwam volop aan bod in de juni editie van Campus Cafe: van een deepdive in de laatste technologie tot een online tour door MedTech Twente.

20 mei 2021 | Talent Edition (terugblik)

Op 20 mei was het tijd voor het Campus Café rondom het thema 'Talent'. Zonder talent kunnen bedrijven niet bestaan en ook niet doorgroeien. Het binden van talent op alle niveaus is daarom cruciaal voor een technologische regio als Twente. Talent was daarom het thema van de mei-editie van Campus Café. 

15 april 2021 | Bouwen aan een duurzame toekomst (terugblik)

Op 15 april was het tijd voor het Campus Café rondom het thema ‘Bouwen aan een duurzame toekomst’. In verschillende sessies doken we dieper in dit thema. Tijd om het event samen te vatten en terug te blikken!

18 maart 2021 | Fit & vrij door technologie (terugblik)

Op 18 maart was het tijd voor het Campus Café rondom het thema ‘Fit & Vrij Door Technologie’. Interessante sessies waarover we je graag bijpraten zodat ook jij weer op de hoogte bent van de laatste updates uit Twente.

18 februari 2021 | Regeren is vooruit zien (terugblik)

Op 18 februari vond er weer een digitale editie plaats van het Campus Café met dit keer het thema ‘Regeren is vooruitzien’. Interessante sessies waarover we je graag bijpraten zodat ook jij weer op de hoogte bent van de laatste updates uit Twente. 

Volgende edities

Iedere derde donderdag van de maand is er een nieuwe editie van het Campus Cafe. Iedere maand is er een ander thema waarbij nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent centraal staan.

Nu al nieuwsgierig naar de volgende edities?

Mediakit Campus Café

Download hier de communicatie uitingen om Campus Café in jouw netwerk onder de aandacht te brengen.