Campus Café | Opening Connect-U

Campus Café verbindt de Twentse innovatiecommunity

Het Campus Café brengt de innovatiecommunity van Twente bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Ondernemers, professionals, onderzoekers en talent krijgen hier de mogelijkheid om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Creating impact by co-creation

Welke rol kan een gebouw spelen in het verbinden van onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven? Connect-U is een broedplaats voor talent, innovatie en business development. De stadscampus in Enschede opent haar deuren en viert dit graag samen met jou op donderdag 21 april. We laten je graag zien hoe we waarde creëren en talent binden op nieuwe manieren. Een programma met verschillende tafelgesprekken en een keynote. Ben jij er ook bij?

Datum: 21 april 2022
Tijd: 15:00 - 17:30 uur
Locatie: Residence van Connect-U, Ariënsplein 1 te Enschede

Programma

15:00 | Welkom

15:05 |  Bouwen aan de community 
Tafelgesprek met André Roos (voorzitter stuurgroep Connect-U), Steven van Roon (kwartiermaker T-Valley/Novel-T), Viola te Velde (hoofd bedrijfsvoering &deGroot). Het gesprek onder leiding van Bas Westerweel gaat over hoe een community tot stand komt en wat studenten en bedrijven daaraan hebben.

15:25 | Keynote Martijn Pater; Colloborate or die 

15:45 | Technologie dient de beweging 
Gesprek met Martin Olde Weghuis (TopTeam Sport), Paul van de Kolk (Sportinnovator), Frits Oosterveld (Lector Saxion) en Carlo Caunter (Little Rocket). Het gesprek met Bas Westerweel gaat over hoe technologie kan helpen bij sport en bewegen en de inzet van data om te komen tot betere resultaten (beweegmonitor)

 16:05 | Ecosystemen en valorisatie
Anka Mulder (voorzitter RvB Saxion), Trudy Vos (Lid RvB ROC van Twente), Edwin Ouwejan (Regio ambassadeur Ministerie van EZK), en Jeroen Diepemaat (projectwethouder Enschede) praten met Bas Westerweel over samenwerking, de opdrachten van MBO en HBO en de betekenis van een stadscampus voor het Twentse ecosysteem.

 16:30 | Afsluiting en gezamenlijke opening

 

De opening van Connect-U is onderdeel van de Dutch Innovation Days, een vijfdaags innovatiefestival waar creatieven, ondernemers, ingenieurs, uitvinders, geeks, kunstenaars, talenten en nieuwsgierigen elkaar ontmoeten. 20 t/m 24 april host Enschede de tweede editie van Dutch Innovation Days met een unieke cross-over formule, vol talks, challenges en experiences met mindblowing innovaties en pioniers, verspreid over 15 creatieve hotspots in de stad, met Connect-U als epicentrum. Voor meer informatie over de Dutch Innovation Days: https://did22.nl/