Campus Café | Innovation vibes summer festival

Het Campus Café brengt de innovatiecommunity van Twente bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Tot slot maak je kennis met een aantal gave Twentse scale-ups die interessante kansen bieden voor studenten en young professionals. 

 

Benieuwd naar de sessies van de vorige edities? Lees dan de terugblikken:

Terugblik Campus Café 8 juli | Speciale editie: Innovation vibes summer festival

Dat was fijn! Op 8 juli konden we elkaar eindelijk weer live ontmoeten tijdens Campus Café: Innovation Vibes Summer Festival. De bewoners van Kennispark Twente verzamelden zich die dag op het innovatiepad: de fysieke verbinding tussen het bedrijfsleven en Universiteit Twente.

 

De festivalmiddag begon met een stralend zonnetje, maar ook de regendruppels mochten de pret niet drukken. Langs het innovatiepad was het gezellig druk met kleurrijke stands van de bedrijven die zich gevestigd hebben op Kennispark Twente. We geven je een impressie van de inspirerende middag!

Volgende editie: Nieuwe Energie

De vakantieperiode is nu echt begonnen. Om iedereen wat tijd en rust te geven, is de volgende Campus Café een weekje later dan normaal. Zet 26 augustus alvast in je agenda! Warp Technopolis in het centrum van Enschede zal onze gastheer zijn. Deze omgeving deed dienst als decor voor de Dutch Innovation Days en zit vol creatieve kunstenaars. Als dat niet inspireert!? Volg ons voor de laatste informatie.