Campus Café | The after summer restart

Het Campus Café brengt de innovatiecommunity van Twente bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Tot slot maak je kennis met een aantal gave Twentse scale-ups die interessante kansen bieden voor studenten en young professionals. 

 

Benieuwd naar de sessies van de vorige edities? Lees dan de terugblikken:

Campus Café 23 september | The after summer restart

De zomer is in volle gang en wat genieten we ervan! Een mooie periode om goed op te laden, zodat je na de vakantieperiode weer een frisse start kunt maken. Geïnspireerd, fit en klaar voor de start. En die goede start geven we je tijdens de volgende editie van het Campus Café: The after summer restart. Want hoe creëer en behoud je in deze tijd werkgeluk? En is het misschien tijd om te kijken of je businessplan nog up-to-date is? Ontdek dit en nog veel meer op donderdag 23 september!

 

Datum: 23 september 2021

Tijd: 15:00 - 18:30 

Locatie: 
WARP Technopolis
Stationsplein 1a
Enschede
Ingang Spacebar
(Parkeren in parkeergarage Stationsplein)

Sessies

Let op! De tijden van de programmaonderdelen zijn gewijzigd.

 

15:00 – Netwerken

Kom in contact met andere professionals, onderzoekers of studenten uit de regio.

 

15:30 - Dutch Innovation Days

Dutch Innovation Days beleefde afgelopen mei de eerste editie in Enschede. Met ruim 40 partners, 50 inspirerende talks, innovatietafels en challenges en exposities en experiences bood DID een boordevol programma vol inspiratie. Peter Oosterwijk deelt inzichten en highlights van de eerste editie van de Dutch Innovation Days en ontvouwt de plannen en het thema voor de tweede editie die in april op stapel staat. Een primeur! 

 

15:30 - Beats van Bytes

Zin in een muzikale sessie? Rick van Dijk is developer bij het snelgroeiende BaseFlow waar onder andere in opdracht van Google gebouwd wordt aan een nieuw App Development Platform. In z’n vrije tijd pakt Rick ook z’n computer, maar dan om muziek te programmeren. Tijdens Campus Café laat Rick zien hoe hij met if-then-else-regels ook muziek componeert. Ga mee op de beats van bytes.

 

16:30 Hybride werken laten werken

We zitten midden in een tijdperk wat het beeld van werken zoals we het kennen op de proef stelt, met als toverwoord de term ‘hybride werken’. Het klinkt redelijk eenduidig, maar is het dat ook? In deze sessie duiken we in het werken van de toekomst. Bas Westerweel spreekt over zijn ideeën over het onderwerp en de essentie van “plan van aandacht” en “echt contact”. Een aantal sprekers uit het bedrijfsleven gaan met elkaar in gesprek en lichten toe wat hun aanpak inhoudt. Hoe laten zij hybride werken werken?

 

16:30 - De identiteit van je organisatie in geluid

"Parapapapa, I'm lovin' it!" Met een audiofragment van slechts 3 seconden herken je het bedrijf. Weet jij al wat geluid voor jouw organisatie kan doen? Joep Wiertz is audiovormgever en werkt onder andere andere voor 3FM, 1Twente, NOS, DID en NPO. Met zijn muziek en jingles geeft hij met geluid vorm aan verhalen. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt Joep hoe soundlogo’s ook de identiteit van jouw organisatie, product of event kunnen versterken.