Pioneers in HealthCare: Matchmaking Event

Binnen het Innovatiefonds Pioneers in Health Care (PIHC) hebben de Universiteit Twente, Saxion, Medisch Spectrum Twente, ZiekenhuisGroep Twente en Deventer Ziekenhuis een gezamenlijk doel: snellere introductie van innovatieve technologie in de klinische praktijk. Het Pioneers in Healthcare Innovation Fund pioniert zowel door het ontwikkelen van nieuwe technologie voor klinische problemen, als door het onderzoeken van de mogelijkheden om bestaande technologie te gebruiken voor nieuwe medische toepassingen.

Evenement details

Wanneer: 8 september 2020
Tijd: 17:30 - 19:00
Organisator: Pioneers in Health Care Innovation Fund
Locatie: Digitaal

Global Goal

global goal icon

Op dinsdag 8 september 2020, van 17.30-19.00 uur, organiseren we het PIHC Matchmaking evenement. Dit zal geheel online plaatsvinden. Tijdens dit evenement bieden wij deelnemers een uitgelezen kans om nieuwe samenwerkingen aan te gaan of huidige connecties te versterken. Dit evenement kan niet alleen leiden tot inspirerende nieuwe projectvoorstellen voor de PIHC-oproep 2020, maar ook tot langdurige samenwerkingen, extra financiering en klinische impact.

Waar en Wanneer
  • 8 September 2020
  • 17.30 - 19.00
  • Dit is een online event.
  • Circa 1 week voor het event ontvangen deelnemers meer information over de online tool. pitch planning en digitale smoelenboek. 
  • Language: Engels

Lees meer over #Universiteit Twente