CONNECT-U | STADSCAMPUS IN HET CENTRUM VAN ENSCHEDE

WHERE BUSINESS & TALENT CONNECT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap in de bruisende wereld van Stadscampus Connect-U! De nieuwste hub voor bedrijvigheid en talentontwikkeling in Twente.  Een unieke omgeving waar wonen, werken, leren, innoveren en recreëren samenkomen. Deze inspirerende omgeving vormt een broedplaats voor nieuwe ideeën en samenwerkingen, midden in het kloppende hart van Enschede. Een plek met een levendige community, waar het gonst van de energie en mogelijkheden.

ONTDEK STADSCAMPUS CONNECT-U: HUB IN HET HART VAN ENSCHEDE

Connect-U biedt een diversiteit aan werkruimtes voor start-ups, scale-ups en zzp’ers en werkplekken voor 30 bedrijven. Daarnaast biedt het huisvesting aan ruim 350 nationale en internationale studenten en worden 92 studio’s bewoond door young professionals. Er zijn diverse ruimten waar je kunt sporten, relaxen, ontmoeten en meer, met als middelpunt het gezellige horecaplein. Kortom; the place to be voor het aangaan van nieuwe connecties en het delen van ideeën!

 

WAAR WERK, ONDERWIJS EN INNOVATIE SAMENKOMT

Topwerklocatie Connect-U stimuleert de kruisbestuiving tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven. Het opent deuren naar verhoogde samenwerking in projecten en zorgt voor het uitbreiden van professionele netwerken. Bovendien draagt samenwerking met onderwijsinstellingen én de lectoraten met het MBK bij aan het behoud van talent voor de regio, de groei van bedrijven en dat nieuwe kennis wordt verworven én benut. Zo biedt deze innovatiecampus van Twente een levendige ontmoetingsplek waar bedrijven en studenten elkaar treffen, kennis overdragen en elkaar inspireren.

Hogeschool Saxion is present met het Centrum voor Ondernemerschap, de opleiding Creative Media and Game Technologies en labs voor Lichtgewicht Construeren (TPAC), Betonprinten, Smart Mechatronics & Robotics en Extended Reality (XR). Het ROC van Twente is vertegenwoordigd met de opleidingen Software Developer en Mediavormgever. Voor bedrijven is dit epicentrum van talentontwikkeling en professionele groei dan ook dé plek om nieuw talent te ontdekken.

Connect-U is niet zomaar een campus; het is een plek van verbinding tussen professionals.
A place where business & talent connect.

Stap in Stadscampus Connect-U, ontmoet de community: www.connect-u.nl

CONTACT

Ariënsplein 1
7511 JX Enschede

https://connect-u.nl/