TECHNOLOGY BASE

INNOVEREN, ONTWIKKELEN EN PIONIEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technology Base is de plek waar vernieuwing en vooruitgang elkaar ontmoeten. Op dit uitgestrekte terrein van ruim 220 hectare bundelen visionaire ondernemers en innovatieve denkers hun krachten om de toekomst te vormen. Hier is het mogelijk om te dromen én te doen; een dynamische ‘proeftuin’ waar bedrijven kunnen vernieuwen, ontwikkelen, testen, trainen en experimenteren. Met volop ruimte om te werken aan (on)bemande luchtvaart, Safety & Security, autonome systemen en Advanced Materials & Manufacturing. Kortom; een inspirerende omgeving voor grensverleggende innovatie in een wereld die nooit stilstaat."

OVEILIGHEID, VRIJHEID EN ONBEZORGD EXPERIMENTEREN

Binnen de beschermde omgeving, bereikbaar via een gecontroleerde toegangspoort, staat veiligheid op de eerste plaats. Hier krijgen bedrijven de vrijheid om onbezorgd te experimenteren zoals het testen van technologie onder extreme omstandigheden en het perfectioneren van onbemande systemen.

 

DIRECTE VERBINDING MET DE REST VAN DE WERELD

Technology Base beschikt over een unieke infrastructuur, dankzij de eigen start- en landingsbaan van Twente Airport. Dit opent de poorten naar Europa en de rest van de wereld. De ruimte en het relatief rustige luchtruim maakt het tot dé testlocatie voor bedrijven die vernieuwingen ontwikkelen. Bovendien is het een unieke vestigingsplek voor bedrijven die zich richten op luchthavenactiviteiten.

 

CONTACT

Projectbureau Technology Base
Vliegveldstraat 100 - gebouw C50a
7524 PK Enschede
T: +31 (0)53 480 00 90
info@technologybase.nl

https://www.technologybase.nl/