INNOVATIEF MKB IN TWENTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van gevestigd bedrijf naar innovatie en groei, in Twente hebben we de expertise en middelen die je helpen je bedrijf toekomstbestendig te houden. Veel bedrijven gingen je al voor. In een snel veranderende wereld is het cruciaal voor MBK’ers om wendbaar te blijven, vooral met uitdagingen als digitalisering en circulariteit. Hier vind je de benodigde kennis, ondersteuning, faciliteiten en een uitgebreid netwerk, waardoor jij als bedrijf met dit volledige ecosysteem voor innovatie en groei kan gaan.

IN TWENTE IS VEEL BESCHIKBAAR VOOR MKB-BEDRIJVEN MET AMBITIE

Het is ook de plek waar scale-ups snel groeien en de overgang moeten maken van startup naar een gevestigde onderneming. Voor scale-ups is financiering essentieel om exponentiele groei te realiseren. Opties als durfkapitaal, private equity, leningen en anderen vormen van financiële steun bieden mogelijkheden om deze groei te financieren. Hoe dan ook, in Twente helpen we je jouw bedrijf toekomstbestendig te maken, zodat jij blijft focussen op jouw ondernemerschap.

ORGANISATIES DIE JE VERDER HELPEN

In Twente zijn er diverse organisaties die je verder helpen groeien. Denk aan Oost NL, de ontwikkelingsmaatschappij van Oost Nederland die de regionale economie helpen versterken. Zij focussen zich op ondernemers die bijdragen aan maatschappelijke oplossingen zoals duurzaam innoveren, investeren en internationaliseren.

Ook Novel-T helpt innovatief Mkb in Twente met ondersteuning. Ze bieden advies, netwerkmogelijkheden, financiering en toegang tot faciliteiten en events.

 

PROGRAMMA’S VOOR INNOVERENDE MKB’ERS

  • STREAM programma – koppelen van potentiële oplossingen aan uitdagingen op het gebied van circulariteit
  • Innovate GO – voor nieuwe producten of diensten
  • GROW – voor exponentiële groei

FACILITEITEN VOOR STARTUPS

Vestiging op de innovatiecampussen van Twente 

 

MEER INFORMATIE OVER ONDERNEMEN IN TWENTE?

Neem een kijkje op de Bedrijvenportal van Twente. Hier vind je tools die je helpen bouwen aan je bedrijf. Zo vind je hier ook jouw toekomstige collega’s of werknemers via onze Job- en Bedrijvenportal. In deze portal vind je ook samenwerkingsmogelijkheden met kennisinstellingen in Twente of connectie met netwerkorganisaties.