Deze artikelen vonden jullie het interessantst in 2023

Het nieuwe jaar is van start en we kijken gezamenlijk uit naar gelukkig én innovatief 2024. Wat hebben we er zin in! Maar voor je iets nieuws start moet je eerst iets afsluiten. Graag blikken samen met jou terug op 2023 met onze vijf meest gelezen artikelen (in willikeurige volgorde). 

1. ETC bereidt zich voor op groeiende vraag naar kernenergie

Wind, zon en waterstof zijn de energieleveranciers van de toekomst. Maar, de zon schijnt niet altijd: het is ook wel eens windstil en de ontwikkeling van (groene) waterstof als brandstof is nog volop aan de gang. De oplossing ligt volgens ETC in kernenergie. Leon Lagendijk, directeur van het Almelose bedrijf, vertelt je er alles over.

2. Carlijn kiest voor een toekomst in Twente

De 21-jarige Losserse is helemaal op haar plek in de regio. Als kind droomde Carlijn Meijerink van een toekomst in Amsterdam. Nu ziet ze zichzelf niet gauw vertrekken uit Twente. Wat heeft haar gedachten doen veranderen?  

3. Gezondere leefstijl met behulp van een vitaliteitswaaier

Volgens Jolien hoeft niet moeilijk te zijn om gezonder te gaan leven. ‘’Alle kleine beetjes helpen”. Binnen Aveleijn werken ze met een vitaliteitswaaier in combinatie met een soort 30 seconds. Jolien van der Kolk vertelt je wat dit precies inhoudt.

4. Van werken in de zorg kun je je eigen feestje maken

Als kind brak Nicole haar elleboog waardoor ze in het ziekenhuis belandde, ze wist meteen: daar wil ik later werken. Nu, jaren later, werkt ze in het ZGT en deelt ze haar enthousiasme als gipsverbandmeester met jou.

5. Floor en Bouke krijgen veel verantwoordelijkheid

Als gezicht van dit familiebedrijf vertegenwoordigen ze drankmerken exclusief in Nederland. Gedistilleerde dranken vallen onder Floors expertise, terwijl Bouke zijn focus legt op wijnen. Ze vertellen je alles over De Monnik Dranken, de Twentse invloeden en hun groeikansen.

Datum: 4 januari 2024 |

Auteur: Romée Knobben

Lees meer over #Twente