TValley

TValley bouwt aan een community van bedrijven, onderzoekers en studenten met als doel samen te werken aan innovatieve oplossingen met robotica, mechatronica en ambient intelligence voor de maakindustrie. Regelmatig komen het netwerk bij elkaar op specifieke thema’s – zoals Research & Development, Human Resources en System Engineering – of gezamenlijke innovatieprojecten.

Lees meer

Space53

Space53 bundelt overheden, kennisinstellingen, hulpverleners en bedrijven tot drone-innovatiecluster en versterkt het ecosysteem door het creëren van de randvoorwaarden voor succesvolle ontwikkeling en toepassing van onbemande systemen. Met de combinatie van hightech kennis en vaardigheden, voorzieningen voor testen en experimenteren en de intensieve samenwerking met overheden en hulpdiensten, heeft Space53 een unieke positie in de dronewereld.

Lees meer

 

Robotica in Twente

 

Robotica in Twente kan het verschil maken in branches met personeelstekorten, mede daarom worden zij ingezet in diverse sectoren. Zo dragen robots bij aan het sneller bouwen van woningen bij het woningtekort, schakelen zij hulpdiensten sneller in dan mensen dat kunnen en kunnen zij zelfs de kwaliteit van ons leven verbeteren.

 

In Twente werken kennisinstellingen, onderzoekers en ondernemers samen om het beste resultaat uit robotica te halen.  

Unieke verhalen over #robotica