2020 TechMed event

Een online TechMed ervaring van 27 augustus tot 28 & 29 oktober 2020.

 

Professionals in de gezondheidszorg zijn meer dan ooit op zoek naar contacten binnen de MedTech-gemeenschap: om kennis op te doen en te delen en om in contact te komen met andere deskundigen. In deze veranderende tijden liggen er kansen, uitdagingen, nieuwe inzichten en zakelijke samenwerkingsverbanden in het verschiet. Dit vroege najaar (augustus tot oktober) biedt het TechMed Event 2020 diverse inspirerende online kennis- en matchmakingsevenementen waarin artsen, onderzoekers en bedrijven uit de MedTech gemeenschap samenkomen. Samen zetten zij een beslissende stap naar een nieuwe visie. Zijn er innovatieve gepersonaliseerde technologieën in opkomst die de toekomst van de gezondheidszorg verbeteren?

 

Laat je inspireren en maak kennis met het beste van de wereld van Science & Business in de MedTech Community!

Evenement details

Wanneer: 27 augustus t/m 29 oktober 2020
Tijd: 14:45
Organisator: TechMed Centre & WTC Twente
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Waarom moet je hier bij zijn?
Ontmoet de Techmed gemeenschap via het online platform;
Ontdek de nieuwste Techmed updates;
Leer van de beste medici, wetenschappers, ondernemers;
Een virtuele ervaring met keynotes, sprekers, talkshows, ontmoetingen met de experts, workshops, virtuele rondleidingen en demo's;
Nieuwe zakenpartners ontmoeten;
5 aandachtsgebieden om je programma te personaliseren.
Het programma
In een online programma zijn er meer dan 60 sessies die plaatsvinden van augustus tot oktober 2020. Deze sessies zijn te volgen binnen 5 interessegebieden waar het TechMed Center en het World Trade Center Twente zich voor inzetten.
 
De eerste dag van het TechMed-evenement is een inspirerende conferentie, gericht op het delen van expertise, ervaringen en ideeën voor de toekomst. De dag bestaat uit parallelle sessies zodat  je je programma kunt personaliseren door de sessie te kiezen die voor jou het meest relevant is.
Op de tweede dag van het TechMed-evenement hebben bedrijven de mogelijkheid om deel te nemen aan een B2B-wedstrijdprogramma met een exclusieve focus op de toeleveringsketen van medische hulpmiddelen. Dit evenement brengt engineering, fabricage, supply chain-teams, contractfabrikanten en dienstverleners samen door middel van vooraf georganiseerde bijeenkomsten. Jouw individuele programma is gebaseerd op je bedrijfsprofiel en dat van anderen op het gebruiksvriendelijke digitale platform.