TValley ROS Industrial Training

ROS is een open source platform voor robot software ontwikkeling. Leer de concepten van ROS en ROS Industrial kennen. Doe je kennis op over de geavanceerde modules en toepassingen van ROS en leer je ROS code schrijven zowel in een simulatieomgeving als op een fysieke robot. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf sneller kan schakelen in het bouwen van robot applicaties en je minder afhankelijk wordt voor andere leveranciers.

Evenement details

Wanneer: 9 december 2020
Tijd: 09:30 - 16:30
Organisator: NovelT
Locatie: Digitaal

Global Goal

global goal icon
ROS Industrial Training

Het roboticacluster TValley is erop gericht om door kennisdeling innovatie te versnellen. Daarom biedt TValley deze tweedaagse training aan engineers van bedrijven in Oost-Nederland. In deze training leer je de basisbeginselen van ROS. We wisselen daarbij theorie af met praktijk op een UR robot en/of op mobiele robots. De training bestaat uit twee volle dagen. Deelname kost €500,- per persoon. De training is gericht op engineers met voorkennis op gebied van software engineering (C++ of Python).

Programma

Op dag 1 behandelen we de volgende onderwerpen: ROS File System, ROS Tools, ROS Communication, Transformations en Robot Modeling. Afhankelijk van de interesse van de deelnemers behandelen we de volgende onderwerpen op dag 2: Object Detection and Recognition, Manipulation, Localisation, Navigation en Simulation.

Praktische informatie

Dit is een tweedaagse training welke plaatsvindt op woensdag 9 en 16 december welke plaatsvindt via MS Teams en met behulp van VirtualBox op uw eigen computer. Het is aan te raden om met twee schermen deel te nemen, zodat u tegelijk MS Teams en VirtualBox kunt bekijken. Bedrijven die aangesloten zijn bij TValley kunnen kosteloos één persoon aanmelden voor deze training. Voor overige deelnemers geldt een bijdrage van €500,-. Deze kosten worden per factuur verrekend. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze training.

Lees meer over #Novel-T