Wat is New Dutch?

New Dutch is een campagne die wordt gecoördineerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die onder meer eigenaar van het NL-merk zijn, en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. Het is een samenwerking tussen regio’s, steden, private en publieke partijen om Nederland en haar innovatiekracht te showen. Wil je weten hoe de campagne eruit gaat zien?

Twente als onderdeel van New Dutch

In Twente zijn we ook goed in het bedenken en maken van duurzame oplossingen voor de problemen van morgen. We zijn een groene technologische topregio waar innovaties van wereldniveau worden ontwikkeld. Dat moet ook buiten Nederland gezien worden.

Ook Twente doet hier in mee, gecoördineerd door Twente Board. Twente heeft tal van voorbeelden en verhalen die de Nederlandse innovatiekracht bewijzen. Daarbij is New Dutch ook een campagne waarmee we (internationaal) Twente internationaal profileren en daarmee bijdragen aan de internationale ambities van onze regio.

Meer weten?

Wil je meer weten over New Dutch en het aandeel van Twente Board of onze regio in deze campagne? Neem dan contact op met het aanspreekpunt binnen Twente Board: Walter Nordsiek, manager marketing en communicatie, w.nordsiek@twenteboard.nl.