Conversion is key | ReadID

Tijdens de webinar ‘Conversie is de sleutel’ zullen Maarten Wegdam, CEO Innovalor en Steve Grant Director Business Development Worldreach Software bespreken hoe ReadID gebruikt wordt in het Britse EU Settlement Program, andere use-cases en hoe ze een hoge conversie bereiken. 

Evenement details

Wanneer: 22 oktober 2020
Tijd: 15:00
Organisator: Innovalor
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

 

ReadID software van Innovalor is een software waarmee, met behulp van een app en near-field communication (een contactloze communicatiemethode), gegevens van een identiteitsbewijs uitgelezen kunnen worden. Deze software wordt gebruikt in de smartphone app van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken (UK Home Office), de EU Exit: ID Document Check. Met deze app kunnen EU-burgers een verblijfsvergunning aanvragen voor het Verenigd Koninkrijk. Deze hebben zij nodig door het verlaten van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.

 

Sinds maart 2020 werden er al meer dan 4 miljoen verblijfsvergunning aanvragen met succes afgerond, waarbij de overgrote meerderheid de digitale route gebruikte. Dit is het meest grote en succesvolle digitale immigratieprogramma ter wereld dat gebruik maakt van identiteitsverificatie op afstand, en dit wordt mede mogelijk gemaakt door het lezen van de ePassport NFC-chip met ReadID. ReadID leest de beveiligingsfuncties van de ePaspport-chip om de legitimiteit van de het document te verifiëren, als onderdeel van het Know You Traveler-platform van WorldReach. 

Lees meer over #informatietechnologie