ROSEN Group

Velen kennen wellicht de ROSEN-merknaam, groot aangebracht op de zijkanten van het gebouw langs de A1. Wat velen echter niet weten is dat het hier gaat om één van de grootste werkgevers van Oldenzaal. 

logo ROSEN Group
Lees hieronder meer

Contactinformatie

ROSEN Group
Zutphenstraat 15
7575 EJ Oldenzaal
+31 (0)541 671 000 rosen-oldenzaal@rosen-group.com www.rosen-group.com

Global Goals

De ROSEN Group is een wereldwijd opererende leverancier van ‘state of the art’ producten en services op het gebied van inspectie en integrity management voor een breed scala aan installaties (pijpleidingen, tanks, schepen, windturbines, treinen, telecommunicatie torens e.a.) in verschillende industrietakken (olie & gas, energie, procesindustrie, mijnbouw, telecommunicatie, transport e.a.). Met ruim 3500 medewerkers en meer dan 20 vestigingen wereldwijd kan de ROSEN Group letterlijk de hele wereld aan.

ROSEN Europe

ROSEN Europe, met ruim 350 medewerkers, verspreid over 6 vestigingen in 5 verschillende landen, is binnen de ROSEN Group zakelijk verantwoordelijk voor het Europese continent, Afrikaanse continent en de landen India en Pakistan in Zuidoost Azië. Zij voeren inspectie- en integrity management projecten uit en leveren producten en integrity systemen aan bedrijven die binnen de eerdergenoemde industrietakken als toonaangevend worden beschouwd. Vaak gebeurt dit op basis van langlopende contracten en met de focus op partnership. 

Duurzaam handelen

De bedrijfsfilosofie van ROSEN Group is gebaseerd op innovatie en technologische ontwikkeling met het oog op bescherming van mens en milieu en gericht op een duurzame toekomst. Hierbij staat ethiek hoog in het vaandel. In de bedrijfsprocessen worden de principes van reduceren, hergebruiken en recyclen op een slimme manier toegepast. De procedures en het beleid voor milieubescherming bestrijken alle aspecten van de onderneming en worden wereldwijd gebruikt. 

Werken bij ROSEN Europe

Health & Safety

Naast de technische innovaties die de medewerkers van ROSEN Group dagelijks ontwikkelen en door ontwikkelen, staat ook de gezondheid van hun werknemers voorop: health & safety is binnen ROSEN Group erg belangrijk. Zo deden een groot aantal werknemers mee aan de Enschede Marathon en nemen zij deze zomer deel aan de 'Bike to Work Summer Challenge’.

 

Erkend leerbedrijf

Wil jij stage lopen bij een erkend leerbedrijf? ROSEN Europe biedt stageplaatsen aan voor technische, informatica, logistieke, bedrijfskundige, human resource en financiële studenten. Meld je aan, breid je kennis uit en leer van gekwalificeerde trainers in een innovatieve omgeving. 

 

Benieuwd naar de openstaande vacatures bij ROSEN Group? Bekijk ze hier

Rosen Group is een toonaangevende leveranier van geavanceerde industriële oplossingen. Werken bij Rosen geeft je veel mogelijkheden om te groeien en om je professionele en persoonlijke vaardigheden te verbeterenhttp://www.rosen-group.com

Actualiteit #ROSEN Group

Jobs #ROSEN Group

Survey Coordinator

Directie / Management | Baan | HBO
For their Field Operations department they are looking for a Survey Coordinator (business line NDT). ...

Junior International NDT Technician

Techniek | Baan | MBO-HBO
For the office in Oldenzaal, main office for ROSEN Europe B.V. we are looking for junior NDT Field ...

Senior International NDT Technician

Techniek | Baan | MBO-HBO
For the office at Oldenzaal, main office for ROSEN Europe B.V. they are looking for experienced NDT ...

Linux Administrator

ICT / Internet / Telecom | Baan | Universitair (WO)
To strengthen the IT of Rosen Group, at one of our locations in Germany or the Netherlands, we are ...

Linux Administrator

ICT / Internet / Telecom | Universitair (WO)
To strengthen the IT of Rosen Group, at one of our locations in Germany or the Netherlands, we are ...