Contribute to a better world?

Rode Loper 2020

Was jij erbij op 6 januari? Was je één van de bijna 900 ondernemers in Hangar 11? Samen hebben wij een bijzonder programma beleefd van ondernemers, door ondernemers in Twente. En met toevoegingen van inspirerende sprekers over de toekomst van morgen. Ga naar deze pagina voor een uitgebreide impressie van de Rode Loper 2020 in woord en beeld.

 

De Rode Loper, Twentse traditie

De Rode Loper is dé nieuwjaarsbijeenkomst van en voor ondernemend Twente. Tijdens de Rode Loper word je meegenomen in verhalen van Twentse ondernemers die met hun eigen unieke talent de wereld van nu voor de toekomst van morgen een stukje beter maken. Ondernemers worden aan het begin van het nieuwe jaar geïnspireerd én geïnformeerd. Tijdens de Rode Loper worden relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers geschetst. Het is een avondvullend programma waar Twente in het middelpunt van de wereld wordt geplaatst. Met de Rode Loper zetten we aan het begin van het nieuwe jaar ondernemers in Twente ‘aan’ voor de toekomst.

Thema 2020: Talent combineert Hart, Hoofd en Handen

De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes. 

 

Maar wat is talent? Hoe vind je (je) talent? Waar begint talent? Wat heeft talent voor ogen? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit? Talent is niet alleen knowhow. Met alleen kennis is het onmogelijk om de uitdagingen van morgen en overmorgen het hoofd te bieden. Talent is een mix van kwaliteiten die zit in hart, hoofd en handen. 

 

Het Twents ondernemerschap toont aanpassingsvermogen, integere mensen opererend vanuit een moreel kompas en modern vakmanschap, talent dat niet focust op resultaat, maar op waarde. Uniek talent als kansrijk ambacht met expertise op deze vlakken, op elk niveau, als rentmeester voor de toekomst.

 

Dag in dag uit houden wetenschappers, studenten, bedrijven en organisaties in Twente zich bezig met oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Twente heeft dat talent om te beseffen wat nodig is voor de toekomst. En dat is naast innoveren, het leefklimaat doorontwikkelen en talent behouden. Zo stimuleren we economische vooruitgang en creëren we kansen. De economie moet de mens dienen, en niet andersom. Dát is nu; vandaag werken aan een betere wereld. 

 

Rode Loper 2021

Volgend jaar zal de Rode Loper 2021 plaatsvinden op maandag 4 januari. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Partners:

Andere evenementen...

Lees meer over #rodeloper