Online Banenmarkt Twente 2020 werkzoekenden

Op dinsdag 1 september van 10 uur tot 13 uur is er een nieuwe editie van de Online Banenmarkt Twente 2020. Zoek je een (tijdelijke) baan? Meld je dan aan en laat jezelf zien tijdens de Online Banenmarkt.

Evenement details

Wanneer: 1 september 2020
Tijd: 10:00 - 13:00
Organisator: Werkplein Twente
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Wat is de Online Banenmarkt?

Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente 2020” bieden een aantal werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Er worden vacatures aangeboden op verschillende niveaus. Je kunt jezelf als werkzoekende presenteren. Plaats een persoonlijke pitch om jezelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om jouw netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, discussieer en laat jezelf zien!”

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden is makkelijk.
– Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn.
– In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente 2020’ of klik op de link onderaan de pagina.
– Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, dat je lid bent geworden van de groep.

Vacatures en oproepen van werkgevers worden geplaatst van 10.00 uur tot 13.00 uur en blijven daarna nog een langere tijd in de groep staan. In de vacature of oproep staat vaak wie je kunt benaderen.

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig jouw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Doe mee op dinsdag 1 september om 10.00 uur op LinkedIn en ga aan de slag!

Lees meer over #werken