Workshop Focus op Toepasbare Vision Technologie

Maakt u gebruik van vision toepassingen en wilt u de mogelijkheden van vision voor uw bedrijf verkennen? Neem dan deel aan de bijeenkomst “Toegepast Onderzoek met Vision” bijeenkomst op dinsdag 16 maart 2021 georganiseerd in samenwerking met Saxion.

Evenement details

Wanneer: 16 maart 2021
Tijd: 13:00 - 15:00
Organisator: TValley
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Toegepast Onderzoek

Het Mechatronica onderzoekt de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen uit wereldwijd vision onderzoek en specifiek naar de ontwikkelingen op het gebied van vision voor industriële automatisering, collaborative robots (cobots) en zelfrijdende voertuigen.

 

Het lectoraat Mechatronica presenteert recente projecten waarbij vision een prominente rol heeft gespeeld: Machine vision ontwerpprocessen en Computer Vision in samenwerking met de industrie en de laatste resultaten waarbij machine learning is ingezet voor vision toepassingen. We verkennen samen uw vragen rond vision en de mogelijkheden om samen vision kennis te ontwikkelen voor uw bedrijf.

 

De bijeenkomst is gericht op bedrijven die de mogelijkheden van vision voor industriële automatisering, pick & place toepassingen, cobots, en automated guided vehicles willen verkennen.  We richten ons op mechatronische engineers, werktuigbouwkundigen, softwareontwikkelaars, onderzoekers, system integrators en application/ integration engineers.

Lees meer over #mechatronica