The 2020 Techmed Event: Kickoff Meeting

Dit jaar vindt The 2020 TechMed Event anders plaats dan voorheen: We organiseren 60+ online sessies die plaatsvinden tussen  augustus en oktober. In deze speciale periode, waarin de gezondheidszorg voor extreme uitdagingen staat, vinden wij het onze plicht om dit jaar een MedTech-evenement of een TechMed-evenement te organiseren. Ook al kunnen we fysiek niet bij elkaar komen, we zijn er trots op dat we samen met de TechMed-gemeenschap zo'n mooi en divers digitaal programma hebben samengesteld. De reeks evenementen zal bijdragen aan het vergroten en vernieuwe van uw contacten binnen de gezondheidszorg, de groei van een sterker en hechter MedTech-ecosysteem en u vernieuwd uw MedTech-kennis.

 

Evenement details

Wanneer: 27 augustus 2020
Tijd: 15:00 - 16:00
Organisator: Techmed Centre, Universiteit Twente, World Trade Center Twente
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

We starten The 2020 TechMed Event met de Kick-off Meeting op 27 augustus 2020. Tijdens deze informatieve bijeenkomst presenteren we het hele programma en vinden er inspirerende presentaties plaats. De focus zal liggen op de 5 aandachtsgebieden (AI & Intelligent Imaging, Personalized eHealth, Health Robotics, Nano Bio Tech en Innovation meets Industry) die de rode draad zullen zijn tijdens het evenement. Welke ontwikkelingen zijn er gaande? Wat brengt de toekomst voor ons, met welke kansen en uitdagingen? Hoe ervaren medische experts de huidige situatie? Welke organisaties nemen deel aan het evenement? Elke themacoördinator bespreekt kort de hoogtepunten van hun sessies. Daarnaast wordt het belang van samenwerking, nieuwe contacten en het MedTech-ecosysteem met u gedeeld door inspirerende lezingen en een succesvolle samenwerking die plaatsvond in de Corona-periode.

 

Het TechMed Event-platform is vanaf 27 augustus ook beschikbaar. Personaliseer uw programma door sessies aan uw eigen evenementenkalender toe te voegen, andere deelnemers te ontmoeten: maak verbinding en begin met chatten en ontdek de mogelijkheden die The 2020 TechMed Event te bieden heeft.

 

 

Samenkomen, online discussiëren, brainstormen en verbinden begint nu!

Waar en Wanneer
  • 27 August 2020
  • 15.00 - 16.30
  • Dit is een online bijeenkomst
  • Circa 1 week voor het event ontvang je meer informatie over de online tool en toegangscode
  • Taal: Engels
  • Entree: Gratis
  • Onderdeel van: The 2020 TechMed Event

Lees meer over #TechMed Centre