Campus Twente Café: Industry 4.0

Campus Twente Café is de innovatiecommunity om jou verder te helpen! We brengen ondernemers, onderzoekers en talent samen om het ecosysteem te versterken. Kennisdelen en nieuwe verbindingen leggen staan centraal tijdens de twee-wekelijks Campus Twente bijeenkomsten. Kom jij ook?

Evenement details

Wanneer: 24 september 2020
Tijd: 16:00 - 19:00
Organisator: Novel-T
Locatie: Kennispark, The Gallery Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede

Global Goal

global goal icon
Campus Twente cafe

Het Campus Twente Café is een twee-wekelijks programma op donderdag van 16.30 – 19.00 uur met verschillende breakoutsessies en voldoende momenten om te netwerken. De community bijeenkomsten vinden op verschillende locaties plaats in de regio. Zie hieronder het programma van de eerst komende bijeenkomst op 24 september op Kennispark.

Praktische informatie

Campus Twente Café op 24 september vindt plaats op Kennispark, The Gallery. De inloop start om 16.00 uur waarbij we om 16.30 uur van start gaan met de eerste breakoutsessies. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Wil je één van de kennissessies bijwonen tijdens het café, geeft dit dan aan bij jouw registratie. Per sessie is er een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!

 

Campus Twente Café online volgen?
Het is ook mogelijk om verschillende kennissessies online te volgen mocht je niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn bij het café. Wanneer je dit aangeeft bij jouw registratie en daarbij welke kennissessies je wilt volgen, ontvang je per mail de link om deel te nemen.

 

Maatregelen met betrekking tot Corona
Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om het Campus Twente Café op een veilige manier te laten plaatsvinden. Lees hieronder welke maatregelen wij hebben genomen:

  • We proberen ten alle tijden de 1,5 meter regel te handhaven door te werken met een maximale capaciteit in de verschillende ruimtes, looproutes en netwerkzones.
  • Het is verplicht om je te registreren voor het café en de verschillende kennissessies. Op die manier overschrijden we niet de maximale capaciteit en is de 1,5 meter regel te handhaven. Verder volgt er een gezondheidscheck bij registratie en bij binnenkomst.
  • Deelnemers met gezondheidsklachten verzoeken wij om naar huis te gaan.
  • Op verschillende plekken is er desinfectiemateriaal aanwezig.

Lees meer over #innovatie