TkkrLab | Enschede

Talent in Twente behouden

Het doel van Tkkrlab is om ‘talent in Twente te behouden’. Ze gaan dit doel bereiken door te zorgen voor betere voorzieningen en door het programma voor workshops en lezingen verder uit te breiden.

TkkrLab is een community waar iedereen zijn (technische) creativiteit tot uitvoer kan brengen. Iedere deelnemer vult dit op een eigen manier in, bijvoorbeeld door 3d printen, maken van (open source) hard- of software of het maken van fysieke bouwwerken in onze werkplaats, waar deelnemers de beschikking hebben over onder andere een lasercutter en CNC freesmachine. Naast de werkplaats hebben wij een elektronica werkhoek en werkruimte. De deelnemers komen niet alleen bij elkaar voor het uitvoeren van projecten, maar natuurlijk ook voor het uitwisselen van kennis en andere sociale interactie.

Met de toegekende subsidie willen wij op zoek gaan naar onze droomlocatie (tips zijn welkom!) en het CyberSaturday programma met workshops en lezingen verder uitbreiden.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TkkrLab schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 

Type 2 broedplaatsen

Bekijk de andere gehonoreerde projecten binnen type 2 'broedplaatsen van onderop'.

Bezoek de Creatieve Broedplaatsen socials!

 

      

 

Deze website is onderdeel van Twente.com. Klik hieronder op de # voor interessante artikelen over diverse onderwerpen en check ook de socials van twente.com.