Art of Tech | Dinkelland

Verhuren van technische kunstsculpturen

Art of Tech bevordert de samenwerking tussen bedrijven in Twente op een leuke en nieuwe manier. We verhuren technische kunstsculpturen en bieden hiermee een manier voor bedrijven om zonder zorgen mooie stukken techniek tentoon te stellen. Alle designs en installaties worden ingebracht door lokale makers met een passie voor techniek. Wij richten ons op kunst en design waar het hart van een techneut sneller van gaat kloppen en op bedrijven die zich hiermee kunnen profileren. Het idee is in de zomer van 2020 ontstaan en komt voort uit een samenwerking tussen Clemens Mensink en Bart Sprenkels die elkaar vier jaar geleden hebben leren kennen tijdens een project op de Universiteit Twente; Clemens als opdrachtgever en Bart als student. Doordat de subsidieaanvraag door de gemeente is gehonoreerd kan het idee nu echt van start!

Kijk voor meer informatie op Art of Tech – Technische kunstwerken voor iedereen met een passie voor techniek (a-r-t.tech).

Bezoek de Creatieve Broedplaatsen socials!

 

      

 

Deze website is onderdeel van Twente.com. Klik hieronder op de # voor interessante artikelen over diverse onderwerpen en check ook de socials van twente.com.