Virtilab053 | Enschede

Broedplaats voor digitale agro & food innovaties

In Virtilab053 draait het om inspireren, leren & werken binnen de hele agro en food business. Waarin we de kennis en vooral ook toepassing rondom nieuwe digitale technieken – AR & VR - vergroten. Binnen bedrijven maar ook voor het grotere publiek. Er wordt een combinatie gemaakt tussen onderwijs, bedrijfsleven en cultuur – want voeding verbindt en gaat ons allemaal aan!

We willen de digitale ontwikkelingen in samenwerking met Zone.college en Oyfo zo dicht mogelijk bij de mensen brengen. Van student tot industrie naar consument - zo dynamisch en attractief mogelijk. In de uitvoering vinden we het heel interessant dat studenten vanuit food, technologie en creatieve opleidingen samen moeten werken aan de inhoud van Virtilab053. Zij brengen vernieuwende inzichten & worden opgeleid om hun talent in te zetten in real-life digitaliseringsthema’s. Dit alles start vanuit het Menko complex in het hart van Roombeek; dé thuisbasis van Virtilab053.

In dit filmpje van Twente Board geeft MetaChef een kijkje in hun virtuele keuken! Maxine studeert aan het Zone.College en loopt stage bij deze creatieve broedplaats.

Contactgegevens

Bosuilstraat 11
7523 BJ Enschede
Tel: +31 (0)53 203 0089
Tel: +31 (0)53 480 1730

Bezoek de Creatieve Broedplaatsen socials!

 

      

 

Deze website is onderdeel van Twente.com. Klik hieronder op de # voor interessante artikelen over diverse onderwerpen en check ook de socials van twente.com.