IMS

Productiekracht voor concurrentievoordeel

Pasklare en effectieve oplossingen die kunnen meegroeien met veranderende marktvraag. IMS uit ondernemend Almelo in Twente ontwerp en produceert robuuste, schaalbare productielijnen. Daarmee kunnen kleine, geassembleerde producten in hoge volumes worden vervaardigd. Op optimaal kwaliteitsniveau. Voor klanten resulteert dit in zeer nauwkeurige micro-assemblage. 

logo IMS
Lees hieronder meer

Contactinformatie

IMS
Einsteinstraat 14-16
7601 PR Almelo
+31 (0)546 80 55 80 vacancies@ims-nl.com www.ims-nl.com

Global Goals

Voor IMS is de businesscase van klanten het leidende principe bij het ontwikkelen en wereldwijd leveren van hoogwaardige productiesystemen. Daarmee draagt het bedrijf bij aan het succesvol in stand houden van de koppositie van klanten. In gezamenlijkheid wordt met technologieën, technieken en systemen productiekracht op lange termijn geboden. Dat levert concurrentievoordeel op.

Effectieve oplossingen

De expertise en ervaring van IMS is om door een grondig begrip van de praktische en technische behoeften van klanten pasklare en effectieve oplossingen tot stand te brengen. Zo worden onderscheidende productie-oplossingen ontwikkeld, die klanten een duurzaam voordeel bieden ten opzichte van concurrenten. Het bedrijf doet dit door te concentreren op toepassingen in het begin van de levenscyclus, met voldoende groeipotentieel voor herhalingsaankopen.

Micro-assemblage

Op verzoek van klanten ondersteunt IMS ook met een preautomatiseringsanalyse van de productieprocessen. Op grond van die analyse worden vervolgens de geselecteerde productieprocessen geïntegreerd in een hoogwaardige productielijn. Deze productielijn heeft een hoge beschikbaarheid, zorgt voor nauwkeurige micro-assemblage die kan meegroeien met de ontwikkeling van de marktvraag.

 

Werken bij IMS

IMS in ondernemend Almelo is continu op zoek naar talent. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een innovatieve, dynamische omgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om echt van A tot Z bij projecten betrokken te zijn? Solliciteer dan op één van de functies binnen IMS in Twente. Ga voor meer informatie naar www.werkenbij.ims.nl.com

 

IMS ontwikkelt en bouwt productielijnen die gebruikt worden voor het produceren van kleine, innovatieve producten. Met een groeiend aantal klanten is het bedrijf regelmatig op zoek naar nieuw personeel www.ims-nl.com. 

Actualiteit #IMS

Jobs #IMS

Service Coördinator

ICT / Internet / Telecom | Baan | MBO-HBO
IMS is op zoek naar een Service Coördinator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Mechanical Lead Engineer

Techniek | Baan | HBO-WO
IMS is op zoek naar een Mechanical Lead Engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

R&D Systeemarchitect

Baan | HBO-WO
IMS is op zoek naar een R&D Systeemarchitect.

Controls Engineer

Baan | HBO
IMS is op zoek naar een Controls Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie!