Stimmt Digital B.V.

Stimmt is een digital agency voor superstrakke techniek en kick-ass design. Structuur, vormgeving en interactie: alles in balans. Dat is de ultieme digitale merkervaring volgens Stimmt.

logo Stimmt Digital B.V.
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16 hello@stimmt.digital www.stimmt.digital

Global Goals

Stilstaan is geen optie. We ontwikkelen voor de toekomst van jouw merk. Waar wil je naartoe, welke kanalen zet je daarvoor in en waar vindt conversie plaats? Stimmt helpt je die vragen te beantwoorden.
 

Dat doen we in-house of met een selectie van partners, in een gestroomlijnd proces. Heldere communicatie, een duidelijke rolverdeling en een strakke planning, zodat we aan het eind opleveren wat we aan het begin hebben bedacht. En daar stopt het niet: we blijven sturen, meten en doorontwikkelen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, de hoofdrol is voor jou.
 

Het succes van jouw digitale product staat of valt met duidelijke interactie, de juiste functionaliteit en een kernachtige boodschap. Maar hoe combineer je dat met herkenbaarheid en beleving? Hoe creëer je online het juiste gevoel bij je merk? That’s where we come in. Kloppende techniek gevat in kick ass design, dat is onze specialiteit.

Actualiteit #Stimmt Digital

Jobs #Stimmt Digital B.V.

Digitaal Strateeg Hybride

Marketing / Communicatie | Baan | HBO
Stimmt is op zoek naar een Digitaal Strateeg Hybride. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Senior Backend Developer

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO-WO
Stimmt is op zoek naar een Senior Backend Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Project Manager

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
Stimmt is op zoek naar een Project Manager