Senior Backend Developer

Stimmt is op zoek naar een Senior Backend Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In ons enthousiasme om onze digitale producten nog beter te maken hebben wij iemand nodig die actief meewerkt en sturing helpt geven aan het development-team, samen met de huidige collega’s in die rol. We zoeken daarvoor een senior collega die Stimmt goed kan vertegenwoordigen op technisch vlak en in staat is samen met collega’s een technische visie verder vorm te geven en uit te rollen. Daarbij werk je zelf ook actief mee aan de realisatie van onze producten.


Jouw job samengevat

 • Je helpt om (samen met jouw collega’s) te zorgen dat Stimmt voor blijft lopen op technisch vlak;
 • Je bent een aanspreekpunt voor collega’s én klanten en neemt daar een actieve rol in aan;
 • Je denkt in oplossingen en helpt met zowel de theoretische als praktische uitwerking;
 • Je bent in staat professioneel te communiceren, zowel intern als extern;
 • Je bent nauw betrokken bij collega’s en projecten, werkt actief mee en neemt een leidende rol aan;
 • Je gelooft in kennisdeling en bent gemotiveerd om minder ervaren collega’s naar een hoger niveau te helpen.


Jouw ervaring en verantwoordelijkheid

Jij hebt ervaring als Solution Architect of (Senior) Backend Developer, bent bekend met de technische stack en oplossingen van Stimmt of kunt deze snel eigen maken, kunt snel schakelen en durft knopen door te hakken. Oud-collega’s omschrijven jou als iemand die mensen weet te motiveren met goed onderbouwde ideeën, collega’s ruimte durft te geven voor zelfontplooiing en iemand die gevraagd en ongevraagd bijstuurt wanneer dit nodig is.


Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de technische stabiliteit van Stimmt, je overziet daarbij het grotere plaatje en weegt verschillende belangen zorgvuldig af. Je bent in staat professioneel te communiceren met collega’s, maar ook met klanten. Je denkt niet in beperkende kaders, maar juist in nieuwe mogelijkheden. En daarnaast houd je ervan om vernieuwingen door te voeren, huidige processen te optimaliseren en om onze bedrijfsvoering verder te professionaliseren waar mogelijk. Je steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk om zelf ook actief mee te werken aan complexe projecten!

Functievereisten

 • Je hebt minimaal zeven jaar relevante en aantoonbare werkervaring, waarvan minimaal een aantal jaren in een sturende/leidinggevende rol;
 • Je werkt overwegend op onze locatie in Enschede, maar vindt af en toe een dagje meewerken in Amsterdam ook leuk;
 • Je bent of was Solution Architect of (Senior) Backend Developer;
 • Je kent jouw weg binnen jouw stack en die sluit (enigszins) aan op onze;
 • Je hebt een passie voor web-based oplossingen en denkt in vernieuwende oplossingen;
 • Je bent communicatief-vaardig, zowel in schrift als gesproken;
 • Je bent in staat te enthousiasmeren en motiveren;
 • Je weet feedback opbouwend te communiceren, en staat er zelf ook voor open;
 • Je bewaakt en stuurt aan op kwaliteit.

Aanbod

Allereerst zijn wij ervan overtuigd dat werken bij Stimmt simpelweg gewoon leuk en leerzaam is. Jij helpt Stimmt om nog beter te worden en wij bieden jou een omgeving om verder te kunnen groeien.


Naast de lekkerste koffie bieden we je een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, een reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw job uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken.


Binnen Stimmt heb jij de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en vinden we het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk én business vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder iDEAL, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Playseat, ForFarmers, Otto Simon (Top1Toys en Marskramer), Royal A-ware, Yoek en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore).


We durven wel te zeggen dat we bij Stimmt een hele goede en open werksfeer hebben. Maar ook buiten werktijden weten we elkaar te vinden: bij ons is het heel gewoon om samen te gaan sporten, de stad in te gaan of een potje te gamen op kantoor. Ook jij bent natuurlijk welkom om mee te gaan of zelf iets op te zetten, maar sla je een keer over, dan is dat ook geen probleem. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven en daar denken we natuurlijk graag in mee. Met persoonlijke ontwikkelingsuren, de mogelijkheid tot het bijwonen van beurzen en conferenties en 25 collega’s in Enschede en Amsterdam die graag met je meedenken zijn er genoeg opties om te blijven leren!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16