Project Manager

Stimmt is op zoek naar een Project Manager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In het team van Stimmt hebben we ruimte voor een nieuwe Project Manager. In de rol van Project Manager bij Stimmt ben jij de schakel tussen onze klanten en onze collega’s. Jij zorgt voor een goede inventarisatie van de wensen en behoeften aan de klantzijde en zet deze om in concrete werkzaamheden voor onze strategen, designers en developers.


Je bent voor de klant een fijne gesprekspartner, je kunt snel verbanden leggen en je kunt snel schakelen. Tijdens het project ben jij voor zowel de klant als het team het eerste aanspreekpunt. Je vindt het prettig om áltijd op de hoogte te zijn, je creëert overzicht en werkt gestructureerd.


Om een project goed te laten verlopen is communicatie essentieel. Je stemt de verwachtingen met alle stakeholders (intern en extern) af en beheert daarnaast ook het budget en de planning van het project. Door jouw heldere manier van communiceren en overzichtelijke werkwijze zorg jij ervoor dat jouw collega’s weten wat de bedoeling is en efficiënt kunnen werken. Door jouw fijne en heldere manier van communiceren weet je jouw collega’s te stimuleren én enthousiasmeren.

Functievereisten

  • 2 - 5 jaar relevante werkervaring in een relevante rol;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring bij een digital agency;
  • Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en people skills;
  • Je werkt gestructureerd, legt snel verbanden en behoudt eenvoudig het overzicht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een zelfstandige en gemotiveerde werkhouding waarin initiatief en eigenaarschap getoond wordt.

Aanbod

Allereerst zijn wij ervan overtuigd dat werken bij Stimmt simpelweg gewoon leuk en leerzaam is. Jij helpt Stimmt om nog beter te worden en wij bieden jou een omgeving om verder te kunnen groeien.


Naast de lekkerste koffie bieden we je een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, een reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw job uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken.


Binnen Stimmt heb jij de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en vinden we het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk én business vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Playseat, iDEAL, De Feestfabriek (o.a. Zwarte Cross), Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore), ForFarmers en Top1Toys.


We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s op twee locaties (Enschede en Amsterdam). Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid, gestructureerd werken en samen werken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16