Minivalve International B.V.

Minivalve International BV in Oldenzaal ontwikkelt en produceert miniatuurklepjes die in vele systemen worden gebruikt. Aansprekende toepassingen zijn klepjes in hart-catheters en infuus- maar ook brandstofsystemen in voertuigen. Met onze organisaties in Nederland (Oldenzaal) en in de VS (Cleveland, Ohio) leveren we aan OEM’s van wereldfaam. We voeren een eigen ontwikkeld valve programma en daarnaast ontwikkelen en leveren we ook graag klant-specifieke valve-oplossingen.

logo Minivalve International B.V.
Lees hieronder meer

Contactinformatie

miniValve International B.V.
Lubeckstraat 21
7575 EE Oldenzaal
+31 (0)541 570 620 info@minivalve.com www.minivalve.com

Global Goals

Innovatie en marktdruk

De druk van de markt is de voedingsbodem van Minivalve. Ontwikkeling van telkens nieuwe valve producten en ultra precisie productie processen zijn de Core Competences van dit bedrijf.


Om optimaal invulling te geven aan haar hoofdtaken, wordt er gewerkt in een informele platte organisatie en wordt er gegaan voor topkwaliteit in alles wat er gedaan wordt. Zo heeft de R&D afdeling de modernste faciliteiten en produceren we op supermoderne elektrische spuitgietmachines met onze eigen matrijstechnologie precisiedelen in hoogwaardige synthetische elastomeren en kunststoffen, vanzelfsprekend in clean-room-omgeving (ISO klasse 7). Er wordt samengewerkt met toonaangevende leveranciers die de uitdaging van de markt net zo gretig aangaan als dat Minivalve zelf doet.


Minivalve is een nog jonge, investerende onderneming met nu 75 medewerkers die snel haar startup fase ontgroeit. Het bedrijf verwacht de komende jaren flink door te groeien, omdat vele klanten de werkwijze van het bedrijf met een voorkeurspositie in het specialistische marksegement heeft gehonoreerd. Het bedrijf ziet het als haar uitdaging om met behulp van de beste mensen, de modernste techniek en de juiste organisatieprincipes deze marktpositie te verdedigen en verder uit te bouwen.

 

Minivalve houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en distributie van minitatuurklepjes die gebruikt worden in de gezondheidszorg, automobielindustrie, apparatenbouw, waterbehandeling en voedsel- en verpakkingsindustrie: www.minivalve.com