Little Rocket

Organisaties die data voor zich laten werken zijn de organisaties van de toekomst. Met deze overtuiging helpen wij als datapartner organisaties waarde uit data te halen. Onze missie is om onze klant zo snel mogelijk in staat stellen dit succesvol zonder onze hulp te kunnen. We delen onze kennis en helpen onze partners om hun eigen datateam, data infrastructuur, data kennis en succesvolle use cases te bouwen en te implementeren in de organisatie.

logo Little Rocket
Lees hieronder meer

Meer informatie

Ari├źnsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959 info@littlerocket.nl https://www.littlerocket.nl/

Global Goals

Hoe doen we dit?
Omdat we geen product verkopen, kunnen we ons volledig focussen op resultaat. Waarbij we geloven dat succes altijd uit 3 elementen bestaat: business (visie en doelen), Technologie en Mensen.

Onze aanpak begint altijd bij de doelen van onze klanten. Niet bij de technologie of ´de berg data´. Zo zorgen we ervoor dat de lijst met ideeën en use cases al vanaf de start bijdragen vanuit het juiste startpunt. We hebben een unieke aanpak die risicoloos is en heel snel duidelijke antwoorden levert of ideeën en use cases ook daadwerkelijk werken. Zo weet de klant snel waar die datagedreven werken ze echt gaat helpen en waar ze verbeteringen of voorsprong kunnen halen. Hebben we snel bewezen dat een idee werkt? Dan maken we hier een project van, samen met de klant. Een project waarbij we vooraf al weten dat dit het verschil gaat maken. Want geen enkele klant wil dingen overnieuw moeten doen of desinvesteringen doen.

Het team
We zijn een jong en ambitieus team, dat kansen ziet en aanpakt. We hebben bewezen dat onze aanpak werkt. Vele tevreden klanten groeien dankzij ons in hun data volwassenheid. En daardoor groeien wij ook. Regelmatig zijn we op zoek naar data en business talenten. Soms is dat een hele concrete vraag, een duidelijke vacature. Andere keren ontmoeten we talenten die we gewoon niet kunnen laten lopen en creëren we de ruimte zelf. Dus ook als onze actuele vacatures niet helemaal aansluiten, maken we graag kennis met jou als data en/of business specialist of developer.

Je past heel goed in ons team als je hard werken graag afwisselt met het bewust werken aan jou ontwikkeling als professional en gezelligheid op de werkvloer. We besteden veel aandacht aan kennisdeling en in de ontwikkeling van ieder teamlid als specialist of professional. Om een fit team te hebben en te onderhouden ondernemen we regelmatig sportieve activiteiten, van een hardloopclinic van één van onze klanten, tot een yoga sessie in Fitober, de maand waarin vitaliteit bij ons extra hoog in het vaandel staat. Ook tijdens ons jaarlijkse weekend weg zijn we graag actief bezig, afgewisseld met een drankje en karaoke (van goede en minder goede kwaliteit) in de avond.

Wij durven wel te zeggen dat het echt leuk werken is bij Little Rocket en dat we mooie arbeidsvoorwaarden bieden. Nieuwsgierig? We maken graag kennis met je als je dit wel ziet zitten.

Jobs #Little Rocket

Data Consultant

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
Little Rocket is op zoek naar een Data Consultant.

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Marketing / Communicatie | Stage | MBO-HBO
Barst jij van de goede idee├źn? Ben jij het creatieve brein achter ieder project en content? Houd jij ...