Little Rocket

Wij gaan, Green Orange en We::code software development, onze krachten bundelen. Samen gaan wij verder onder de naam Little Rocket. We geloven dat onze kracht met name in de combinatie van data + software ligt. Met 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, klantprocessen, data en development helpen wij inmiddels meerdere organisaties met het beter, slimmer en sneller inzetten van hun data.

logo Little Rocket
Lees hieronder meer
Little Rocket, engineers van voorsprong

Voorsprong krijg je door verschil te maken. 
Inzicht in en over je doelgroepen of een beter functionerende organisatie kan je die voorsprong geven. Zodat je continu meer weet. En beter kunt inspringen op vragen en veranderingen in de markt. 

Gewoontes, bewegingen en veranderingen zijn er elke dag. Maar wijs ze maar eens aan.
Vaak is deze informatie zó gewoon geworden, dat niemand er meer op let. 
Bij Little Rocket doen we dat juist wel. Niet alleen omdat we het leuk vinden, maar ook omdat we weten hoe data vóór je gaat werken.
Wij ontsluiten het, zodat het je wat oplevert. Tijd. Een betere klantervaring. Energie. Minder verspilling. Betere werkomgeving. Relevantie. Of keiharde euro’s.

De cultuur bij Little Rocket is gericht op veerkracht en continuïteit. 
We kijken graag door jouw ogen naar je vraagstukken, maar behouden altijd onze ‘rocketview’. Met heldere, klare taal doorlopen we samen al ‘engineerend’ de vraagstukken, situaties en ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw doelgroepen en bedrijfsprocessen. Maken slim gebruik van bewezen systemen en methodieken. Met als resultaat een robuuste oplossing waarmee je verder kunt. Waarmee je voorsprong krijgt of behoudt.

Wij, engineers van deze oplossingen, vormen de succesfactor in de dienstverlening van Little Rocket. Een oplossing is immers pas van waarde wanneer het goed wordt uitgevoerd.  ‘Little rocketeers’ zijn leergierig, nuchter, eerlijk en durven fouten te maken. Maar boven alles hebben we kennis van zaken en weten we een systeem te bouwen dat elke dag een beetje beter voor je gaat werken. Dat continu (nieuwe) inzichten oplevert.