Green Orange Digital Marketing B.V.

Continue reading below

Meer informatie

Haerstraat 43
7573AN OLDENZAAL
0541 - 295 959 www.greenorange.com

Als ‘digital first’-bureau, werkt Green Orange voor klanten op het kruispunt van marketing en digitale technologieën. Door die combinatie worden gegevens op de meest intelligente manier ingezet om de bedrijfsdoelen van klanten te helpen bereiken.

Marktgericht transformeren

Green Orange ondersteunt bedrijven bij het marktgericht transformeren op basis van multichannel-strategieën en bruikbare klantroutekaarten. Zo worden met snelle, tussentijdse aanpassingen oplossingen op maat geleverd. Dat leidt tot daadwerkelijke en meetbare verbeteringen voor klanten en eindgebruikers, zoals consumenten of cliënten. Door op de juiste manier gebruik te maken van bestaande en nieuwe technologieën, worden schaalbare, integrale oplossingen gerealiseerd voor opdrachtgevers. 

Digitaal succes

Het gebruik van digitale technologieën, processen en gegevens is de sleutel tot digitaal succes. Volgens Green Orange gaat het niet alleen om het verzamelen van gegevens, maar juist om het vermogen van een bedrijf of organisatie om data en informatie te begrijpen en snel bruikbare inzichten te ontwikkelen vanuit het perspectief van ‘return on investment’. Dat levert persoonlijke en relevante communicatie op met zakelijke klanten of eindgebruikers. Het verrijkt elk contactpunt tijdens de klantreis. 

Strategische partner

Optimalisatie stopt niet na de implementatie. Als strategische partner helpt Green Orange klanten om de doelen te evalueren en aan te passen. Om op de lange termijn nieuwe kansen te ontdekken en blijvende resultaten op te bouwen. De ‘flow’-aanpak van het bedrijf stelt klanten in staat tot continu verbeteren.

Tweeledige klantfilosofie

De filosofie van Green Orange is tweeledig. Enerzijds wil het bedrijf vooruit lopen op de klanten als het gaat om kennis en innovatie. Anderzijds wil het bedrijf zo relevant mogelijk zijn voor de eindgebruikers van klanten, door voortdurend intelligent gebruik te maken van data. Zo stelt deze dienstverlener klanten in staat om de geleverde diensten te onderhouden en succesvol te blijven zijn, zonder afhankelijk te worden van Green Orange.