logo

Data Consultant

Ben jij een dynamische en ondernemende Consultant die graag impact wil maken in de snel bewegende wereld van Data & AI? Dan is Little Rocket op zoek naar jou.
None

Data Consultant

Little Rocket

05 augustus 2024

2 maanden, 1 week geleden

Over deze baan

Als ervaren Data Consultant adviseer je klanten actief over het gebruik van data voor waardevolle inzichten en acties. Je bent niet alleen een expert in het ontwerpen en implementeren van AI-modellen en data strategieën, maar je hebt ook het vermogen om onze diensten commercieel uit te breiden. Je werkt nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die echte impact genereren.

Verantwoordelijkheden

  • Uitgebreide ervaring in Data & AI
  • Een commerciële drive
  • Een ondernemende mindset
  • Bewezen trackrecord van impact met datagedreven projecten
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden en de mogelijkheid om complexe concepten te vertalen naar klantvriendelijke taal

Aanbod

  • Je gaat werken aan de voorhoede van technologische innovatie en maakt directe impact op hoe bedrijven opereren en groeien.
  • We bieden veel  ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Sluit je aan bij een team waar werkplezier, innovatie en samenwerking centraal staan.

 

Jouw succes als Consultant draagt direct bij aan de groei van het hele team en Little Rocket als geheel. Naast professionele vaardigheden zoeken we iemand die werk en plezier naadloos kan vermengen, of dat nou tijdens een biertje is of tijdens gave klant- en bedrijfs avonturen.

Little Rocket bedrijfsprofiel

Onze teamleden zijn geen gewone medewerkers, maar gepassioneerde professionals met een gemeenschappelijke visie: Bedrijven zelfstandig datagedreven maken. Wij worden gedreven door nieuwsgierigheid en de wens om te verbeteren.

Other information

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Enschede

Details

ICT / Internet / Telecom

Vakgebied

Baan

Types

Taal

HBO

Onderwijs
None

Little Rocket

Zakelijke dienstverlening

Organisaties die data voor zich laten werken zijn de organisaties van de toekomst. Met deze overtuiging helpen wij als datapartner organisaties waarde uit data te halen. Onze missie is om onze klant zo snel mogelijk in staat stellen dit succesvol zo…

0541 - 295 959

info@littlerocket.nl

Ariënsplein 1,
7511 JX Enschede

https://www.littlerocket.nl

Bedrijfsprofiel