Data Consultant

Little Rocket is op zoek naar een Data Consultant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als ervaren Data Consultant adviseer je prospects actief over het gebruik van data voor waardevolle inzichten en acties. Je bent niet alleen een expert in het ontwerpen en implementeren van AI-modellen en data strategieën, maar je hebt ook het vermogen om onze diensten commercieel uit te breiden. Je werkt nauw samen met prospects om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die echte impact genereren.

Functievereisten

Ben jij een dynamische en ondernemende Consultant die graag impact wil maken in de snel bewegende wereld van Data & AI?


Dan zijn wij, Little Rocket, op zoek naar jou. Ben jij een ervaren dataspecialist en heb jij een sterke commerciële drive? Dan heb je de perfecte combinatie in huis en hebben wij een hele mooie uitdaging voor jou!


Wat wij zoeken in onze nieuwe Dataconsultant

  • Uitgebreide ervaring in Data & AI
  • Een commerciële drive
  • Een ondernemende mindset
  • Bewezen trackrecord van impact met datagedreven projecten
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden en de mogelijkheid om complexe concepten te vertalen naar klantvriendelijke taal

Aanbod

  • Je gaat werken aan de voorhoede van technologische innovatie en maakt directe impact op hoe bedrijven opereren en groeien.
  • We bieden veel  ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Sluit je aan bij een team waar werkplezier, innovatie en samenwerking centraal staan.


Jouw succes als Consultant draagt direct bij aan de groei van het hele team en Little Rocket als geheel. Naast professionele vaardigheden zoeken we iemand die werk en plezier naadloos kan vermengen, of dat nou tijdens een biertje is of tijdens gave klant- en bedrijfs avonturen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Little Rocket
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959