Projectleider Human Centered Design

Saxion is op zoek naar een Projectleider Human Centered Design

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
20-5-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je coördineert diverse onderzoeksprojecten binnen de onderzoekslijn Human Centered Design. Elk onderzoeksproject doen we samen met publieke organisaties en het bedrijfsleven; jij onderhoudt de contacten, financiën en voortgang van de projecten. Ook kan je inhoudelijk bijdragen aan onderzoek door gebruikersonderzoek door te vertalen naar producten en services. Tot slot initieer je nieuwe onderzoeksprojecten vanuit jouw netwerk en formuleer je de aanpak voor dit onderzoek.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO in een relevante richting, zoals bijvoorbeeld industrieel (product)ontwerpen, biomedical engineering of technische geneeskunde (WO is een pre).
 • Enkele jaren ervaring in de rol van projectleider; je bent goed in schrijven (o.a. rapportages) en werkt gestructureerd.
 • Affiniteit met kwalitatief onderzoek en diverse onderzoeks- en ontwerpmethoden zoals interviews, focusgroepen, design thinking en scenario-based design.
 • Affiniteit met ontwerpen voor de zorg en/of duurzaam ontwerpen.
 • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden in woord en geschrift.

Aanbod

 • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Life Science, Engineering and Design

Als Projectleider ben je medewerker van onderzoeksgroep lectoraat Industrial Design. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Life Science, Engineering and Design (LED). LED heeft een inspirerende en effectieve leer, -werk- en onderzoekomgeving, toegespitst op toegepaste technologieën en recente (inter)nationale ontwikkelingen

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888