Onderzoeker Applied Data Science

Saxion is op zoek naar een Onderzoeker Applied Data Science

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In deze rol ben je de drijvende kracht achter verschillende projecten waarin je samenwerkt met studenten en bedrijven om ons onderzoek vorm te geven. Je zult hands-on bezig zijn met toegepast onderzoek binnen uiteenlopende projecten van het lectoraat Ambient Intelligence. Samen met een diverse en internationale groep van 25 collega's, variërend van academici tot software engineers en designers, duik je diep in de wereld van data-verzameling en -analyse met behulp van cutting-edge AI-technieken zoals machine learning en deep learning. Optioneel ga je ook onderwijs verzorgen.

Functievereisten

 • Afgeronde Masteropleiding dat aansluit op de hierboven beschreven onderwerpen en werkzaamheden (bijvoorbeeld Informatica, Artificial Intelligence, Data Science, Technische Informatica of Embedded Systems).
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met data-analyse (machine learning, data mining en statistiek) en/of (technische georiënteerde) software engineering.
 • Een gedreven, enthousiaste teamplayer met affiniteit voor onderzoek en (hbo-)onderwijs die mensen weet te binden en gezamenlijk doelen weet te realiseren en die als resultaatgerichte en coachende persoonlijkheid studenten ondersteunt vanuit aandacht en betrokkenheid.
 • Ondernemende netwerker die relevante contacten kan leggen en onderhouden in het werkveld.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


School of Creative Technology (ACT)

Als Docent/onderzoeker Applied Data Science bij Saxion ga je werken binnen het Lectoraat Ambient Intelligence, dat onderwijs/onderzoek verzorgt. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888