CAD Engineer Tooling

Minivalve International B.V. is op zoek naar een CAD Engineer Tooling

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als CAD-Engineer ben je onderdeel van de engineering groep.

  • Je ontwikkelt en tekent nieuwe matrijzen en gereedschappen voor de productie van onze valves en valve componenten, bijvoorbeeld voor een nieuwe Tesla!
  • Je zorgt dat de bijbehorende technische documentatie perfect op orde is.
  • Je houdt jezelf op de hoogte van de mogelijkheden binnen de verspanende industrie en overlegd samen met onze in-house toolshop over cutting-edge productiemogelijkheden.
  • Je hebt kennis van matrijs concepten, staalsoorten en kunststoffen en je kent hun mogelijkheden en onmogelijkheden 
  • Je verdiept je in onze eigen productietechnieken en overlegt met de product ontwikkeling- en productie engineering-teams over de technische details van de te ontwerpen matrijzen en hoe ze nog beter te maken.

Functievereisten

Wij zoeken een enthousiaste collega die past in ons team en die enthousiast wordt van technisch hoog gespecialiseerde technieken en hun uitdagingen. 


Onze ideale kandidaat beschikt over:

  • MBO+ werktuigbouwkunde.
  • Ervaring met het ontwerpen/tekenen in Solidworks.
  • Analytisch denkvermogen en creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Relevante werk ervaring in tool engineering of soortgelijke omgeving.

Bedrijfsprofiel Minivalve International B.V.

Minivalve International B.V. is een internationaal, innovatief en gespecialiseerde technologie onderneming met productie in Nederland, en verkoopkantoren in Cleveland, Singapore en Seoul. 


Onze hoofdvestiging en productielocatie is gevestigd in Oldenzaal, waar we in onze hypermoderne fabriek met meer dan 120 enthousiaste collega’s uiterst precieze fluid control componenten produceren voor OEM’s in de medische-, automotive- , voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Onze klantenkring omvat gerenommeerde namen zoals Nestlé, Philips, Mercedes Benz, John Deere, Tesla, Olympus, Johnson & Johnson maar ook bijv. Starbucks. Wij streven naar topkwaliteit en produceren in een volledig clean-room omgeving, waarbij ons kleinste klepje slechts 1 mm meet. 


Sinds onze oprichting in 2002 hebben we een indrukwekkende groei doorgemaakt en streven we ernaar deze groei voort te zetten met de beste mensen. Minivalve is een slagvaardige technologie onderneming en biedt een dynamische werkomgeving met een platte organisatiestructuur en volop mogelijkheden voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Minivalve. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie