Manager Quality Environment & Safety bij Minivalve International B.V.

Minivalve International B.V. is op zoek naar een Manager Quality Environment & Safety.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de functie van Manager Quality Assurance, Environment & Safety geef je leiding aan het ontwikkelen, verbeteren, begeleiden en uitdragen van alle kwaliteit en veiligheid gerelateerde aspecten. 


De verantwoordelijkheden in deze functie zijn onder andere: 

 • Het handhaven en verbeteren van ons de veiligheidsbeleid, inclusief de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE). 
 • Het bewaken van onze corporate covenance en het handhaven en verbeteren van het beleid voor emissieverlaging en afval beheer. 
 • Het bewaken en verbeteren van ons Quality Management System en het rapporteren over de effectiviteit. 
 • Het behouden van onze certificeringen ISO 9001, IATF 16949 en binnen afzienbare tijd het uitbreiden naar ISO 13485 en anderen. 
 • Het leiding geven aan de kwaliteitsorganisatie. 
 • Het bijdragen aan Quality Engineering trajecten waaronder product en proces validatie en het mede analyseren en verbeteren van non-conformiteit. 
 • Het onderhouden van kwaliteit gerelateerd contact met klanten en leveranciers waaronder het begeleiden van audits en klachtenafhandeling. 
 • Het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van ons materiaalcertificatiesysteem. 

Functievereisten

Wij zoeken een collega die in de eerste plaats past in ons team, die met ambitie de uitdaging aangaat en het verschil in onze organisatie wil maken. 


Onze ideale kandidaat beschikt over: 

 • Abstract denkniveau op HBO/WO (technisch) opleidingsniveau. 
 • Relevante achtergrond op kwaliteitsgebied in de internationale toeleveringsindustrie. 
 • Een resultaatgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte persoonlijkheid. Een echte teamplayer. 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Affiniteit met serieproductie, productieprocessen en een productie organisatie. 

Bedrijfsprofiel Minivalve International B.V.

Minivalve International B.V. is een internationaal, innovatief en gespecialiseerde technologie onderneming met productie in Nederland, en verkoopkantoren in Cleveland, Singapore en Seoul. 

Onze hoofdvestiging en productielocatie is gevestigd in Oldenzaal, waar we in onze hypermoderne fabriek met meer dan 120 enthousiaste collega’s uiterst precieze fluid control componenten produceren voor OEM’s in de medische-, automotive- , voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Onze klantenkring omvat gerenommeerde namen zoals Nestlé, Philips, Mercedes Benz, John Deere, Tesla, Olympus, Johnson & Johnson maar ook bijv. Starbucks. Wij streven naar topkwaliteit en produceren in een volledig clean-room omgeving, waarbij ons kleinste klepje slechts 1 mm meet. 

Sinds onze oprichting in 2002 hebben we een indrukwekkende groei doorgemaakt en streven we ernaar deze groei voort te zetten met de beste mensen. Minivalve is een slagvaardige technologie onderneming en biedt een dynamische werkomgeving met een platte organisatiestructuur en volop mogelijkheden voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

Solliciteren

Voor nadere informatie kun je Niek Kremer, Director Operations, bellen; tel. 06-28432778


Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de vacature van Minivalve. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie