Stagiair Development

Bij Little Rocket | Firestarters van data + business hebben ze ruimte voor een Development stagiair.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van ons jonge en innovatieve team bij Little Rocket? Ben je een ambitieuze (HBO/WO) student met een opleiding in IT? Zoek je een stageplek waar je volop kunt leren en je passie voor Development kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!


Ons team werkt met Python (Django), PHP (Symfony), TypeScript (Vue.js) Kotlin (Spring Boot). Hopelijk klinkt jou dat als muziek in de oren. ;)

Aanbod

  • Leerzame ervaring: Je werkt aan afwisselende projecten en draagt bij aan de groei van Little Rocket. Dit is jouw kans om praktijkervaring op te doen en te leren van ervaren professionals.
  • Ruimte om te groeien: We geloven in jouw potentieel en bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen en te experimenteren met verschillende technologieën. Graag zelfs!
  • Inspirerende omgeving: Je maakt deel uit van ons jonge en ambitieuze team dat gepassioneerd is over software, data en AI. 
  • Begeleiding en ondersteuning: We zorgen voor goede begeleiding tijdens je stageperiode. Je kunt vragen stellen, fouten maken, feedback ontvangen en leren van ervaren professionals die graag hun kennis delen.
  • Mogelijkheden voor groei: We staan open voor talent en willen investeren in jouw groei. Als je laat zien wat je kunt en waarde toevoegt aan Little Rocket, zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.


Je draait volle bak mee in de projecten, leren door te doen. Gaaf toch! Je doet dit hartje centrum, in de stadscampus van Enschede, Connect-U.  Hard werken wordt afgewisseld met de nodige lol. 


Waarschuwing: voorkom dat je gek op een foto staat, waardoor jij het nieuwe favoriete GIFje wordt in de chat ;) 


Klinkt dit als de perfecte stageplek voor jou en versta jij goed Nederlands? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Little Rocket
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959