Software Developer

Little Rocket is op zoek naar een veelzijdige developer die hun team komt versterken. Als onderdeel van het development team, zul je je focussen op het vinden en creëren van oplossingen binnen de systemen, en het versnellen, automatiseren en verbeteren van development processen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functievereisten

We verwachten zelfstandigheid, maar teamwork is essentieel. Jouw pro activiteit houdt onze systemen en die van onze klanten up-to-date, waarbij je klanten verrast met nieuwe mogelijkheden en een uitstekende service.


Jij bent een teamspeler, communicatief en gestructureerd. Je hebt HBO(+) werk- en denkniveau, ervaring met softwareontwikkeling en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Met jouw kennis van Typescript, PHP, NodeJS, GitLab CI/CD, scrum, etc., pas je perfect in ons team. Je staat open voor training en opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Jij hebt...

  • Sterke communicatieve vaardigheden en een gestructureerde werkhouding.
  • Kennis van en ervaring met diverse programmeertalen en development tools.
  • De capaciteit om snel te leren en jezelf nieuwe vaardigheden eigen te maken.
  • Relevante werkervaring in softwareontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Little Rocket

Wij zijn Little Rocket: Firestarters in data + business. Wij halen inzichten uit data, combineren die met slimme software en geven zo een boost aan organisaties. Bij Little Rocket weten we hoe data voor je kan gaan werken. Wij ontsluiten het, zodat het je wat oplevert. Wij richten ons op verbetering van bedrijfs- en klantprocessen, het bouwen van systemen en portals en het verschaffen van inzichten uit data die organisaties voorsprong geven. We werken bijvoorbeeld voor Asito, BP en Viro.


Hoe we dat doen? Agile. Rocketeers’ zijn leergierig, nuchter, eerlijk en durven fouten te maken. Als je wilt werken in een professionele en informele organisatie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij ook je verantwoordelijkheden pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken, hard werken en gezelligheid.


We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een jaarlijks legendarisch weekend weg, activiteiten, sportmogelijkheden en dagelijks verzorgde lunch in ons mooie kantoor in Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Little Rocket. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Little Rocket
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
0541 - 295 959