Service Coördinator

IMS is op zoek naar een Service Coördinator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Service Coördinator bij IMS ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle voorkomende servicevraagstukken van de klanten van IMS. 


In deze functie ben je een belangrijk aanspreekpunt binnen de organisatie. Klanten kunnen voor iedere servicevraag bij jou terecht. Bijvoorbeeld wanneer ze een storing hebben of wanneer een machine een foutmelding geeft. Daarnaast werk je samen met de afdeling Sales aan het opstellen van service level agreements. Hierin staan de afspraken die je met de klant maakt over zaken als de reactietermijn en het aantal uur service waar de klant recht op heeft. Na het opstellen zorg je ervoor dat deze afspraken altijd worden nageleefd. Daarnaast bied je een compleet servicepakket aan met daarin onder andere de diensten reparatie, onderhoud, levering van tooling, spare parts, remote service en support van ramp-ups.


In deze functie ben je onderdeel van team IMS Service. Het team bestaat uit een Service Manager en de Field Service Engineers, maar je werkt nauw samen met bijna alle andere afdelingen. Je rapporteert in deze functie aan de Service Manager. 

Functievereisten

  • Mbo / hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met techniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Aanbod

  • €3.000 - €4.500 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 40-urige werkweek
  • 27 vakantiedagen + 13 atv-dagen
  • Persoonlijk opleidingsbudget


Bedrijfsprofiel IMS

IMS (Integrated Mechanization Solutions) ontwikkelt en levert zeer nauwkeurige productiesystemen. IMS doet dit al twintig jaar, met Almelo als vestigingsplaats. IMS is gespecialiseerd in het bouwen van (geautomatiseerde) assemblagelijnen en de procesautomatisering voor kleine, complexe producten en assemblages. IMS streeft hierbij altijd naar nauwkeurigheid en hoge volumes in de assemblagemachines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IMS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Einsteinstraat 16
7601 PR ALMELO
0546 80 55 80