IT Support Specialist

Ben jij een ervaren IT-specialist en krijg je er energie van om klanten op technisch vlak verder te helpen? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij het Service & Support team van Heutink ICT! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Binnen ons Service & Support team, bestaande uit 25 IT support specialisten, ben jij autonoom verantwoordelijk voor het oplossen van technische vraagstukken van A-Z. Bij ons krijg je de mogelijkheid om het volledige traject zelf te kunnen beheersen en daarom werken wij niet met eerste- en tweedelijnssupport maar ga je je specialiseren in een (deel)gebied binnen de IT. Je communiceert zelfstandig met klanten en collega's en je zorgt ervoor dat de binnengekomen meldingen via het ticketsysteem OmniTracker, telefonisch en per e-mail worden opgelost. Jou hebben we nodig voor:

 • Het oplossen van technische vraagstukken en hier het centrale aanspreekpunt in zijn, zelfstandig als in samenwerking met andere afdelingen.
 • Het bewaken en beheren van aangemaakte tickets.
 • Het actief onderhouden van (virtuele) servers.
 • Het deelnemen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Service & Support.

Kortom: met jouw oplossingen, zorg je ervoor dat leerkrachten en kinderen in het onderwijs probleemloos kunnen (door)werken!

Functievereisten

 • Een MBO 4 diploma in de richting van ICT.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van Cisco, Fortigate, HP of andere toonaangevende merken op het gebied van Infra, met actieve betrokkenheid bij het onderhouden van (virtuele) servers. 

Aanbod

 • Een energieke werkomgeving die inspireert en motiveert
 • Alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal uit te kunnen voeren
 • Je krijgt bij ons jaarlijks 31 dagen. 6 van deze dagen zijn Fit For Businessdagen. Deze Fit For Business dagen hebben een speciaal karakter waar we je graag meer over vertellen.
 • Een bedrijfsrestaurant waar je elke middag vers kunt lunchen met collega’s
 • We vinden het belangrijk dat je pensioen opbouwt. Daarom betalen wij je pensioenpremie en heb je de mogelijkheid om zelf bij te sparen. 
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes en daarom investeren wij graag in jouw ontwikkeling. We moedigen je aan om certificeringen te halen. Dit kan natuurlijk onder werktijd. Denk hierbij aan Ruckus, CWNA en verschillende Microsoftcertificeringen
 • We zijn er trots op dat we elk jaar meerdere collega’s zien doorgroeien in rol of naar andere afdelingen binnen Heutink ICT. Op basis van jouw interesse wordt er samen een groeipad bepaald, waarbij we kijken naar jou potentieel en hoe we dit verder kunnen ontplooien.
 • Kenmerkend voor ons team van IT support specialisten is dat we erg hecht zijn. Ook buiten werk om spreken we wel eens af om te gamen of om een leuke activiteit te ondernemen. Deze sfeer is voelbaar over de afdeling. Daarnaast hebben we jaarlijks geweldige teamuitjes. Zo hebben we afgelopen jaar een fantastisch Heutink ICT Weekend gehad! 

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 160 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.500 klanten, samen goed voor 500.000 gebruikers van MOO Startportaal en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06