Heutink ICT

Logisch samenwerken

Heutink ICT uit ondernemend Hengelo in Twente, ondersteunt bij de digitalisering van het onderwijs. De onderwijsvisie van klanten en hun keuze van leermiddelen bepalen welke ICT-oplossingen kunnen worden ingezet.

logo Heutink ICT
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Heutinck ICT
Expolaan 50
7556 BE Hengelo
+31 (0)74 240 4606 info@heutink-ict.nl www.heutink-ict.nl

Met MOO legt Heutink ICT een technische basis waarop alle digitale programma’s gekoppeld zijn. Zo houdt het bedrijf het totaaloverzicht en kan het aanspreekpunt zijn voor alle technische problemen. Klanten ervaren het gemak van een betrouwbare, veilige en kindvriendelijke IT-omgeving. Want alles werkt logisch met elkaar samen.

Klantgericht ontzorgen

Steeds meer onderwijsinstellingen kiezen bij Heutink ICT voor een persoonlijk dienstenniveau. Dat kan zijn een single-point-of-contact voor alle ICT-gerelateerde zaken binnen de school, of dat iedereen van de school mag bellen bij vragen. Ook kan het ondersteuning betreffen op hardware en diensten van derden. Tenslotte levert de dienstverlener ‘rode-loper-service’, met voor de school een eigen servicenummer en twee vaste contactpersonen. Immers, klantgericht ontzorgen is de basis van Heutink ICT.