Online marketeer (parttime)

Heb je een passie voor marketing en heb je hier al enige ervaring in? Dan ben jij misschien wel dé online marketing specialist die Geran zoekt. Samen met het marketingteam ga je aan de slag met uitdagende projecten die zorgen voor nog meer online bezoekers en natuurlijk tevreden klanten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
22
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Iemand die thuis is in SEO teksten, maar ook kaas heeft gegeten van online marketing (en eventueel content), dat is de persoon die we zoeken!


Bouw mee aan onze zichtbaarheid!

We hebben de nodige kennis op het gebied van SEO, maar het ontbreekt ons aan tijd om dit systematisch aan te pakken. Ons huidige marketingteam werkt samen met een extern bureau om de organische vindbaarheid te waarborgen. De afgelopen tijd hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van SEO en de overige marketingkanalen.


Op dit moment zijn we op zoek naar een professional die zich op structurele wijze kan inzetten voor de verbetering van onze organische vindbaarheid, om voort te bouwen op het huidige succes.


Om niet alleen maar met teksten bezig te zijn en wij jou graag afwisseling willen bieden, ga je je ook bezig houden met (het optimaliseren van) de webshop en andere marketing kanalen.

Functievereisten

Ben jij de marketeer die we zoeken? Natuurlijk worden wij erg blij van een enthousiaste collega. Verder verwachten we de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal één jaar ervaring (in het schrijven van SEO teksten);
 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau (afgerond);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Beheersing van de Engels en/of Duitse taal is een pré;
 • Bekend met de SEO richtlijnen;
 • Je houdt van goed geschreven teksten die prettig lezen en SEO-technisch kloppen;
 • Je houdt van het uitvoeren van verschillende werkzaamheden;
 • Een teamspeler die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • Ervaring met Wordpress is een pré.

Aanbod

Al enthousiast? Dat is mooi. Bij Geran werken neemt veel voordelen met zich mee waar jij blij van wordt.

 • Leuke, afwisselende werkzaamheden van 20 – 24 uur (uren zijn bespreekbaar);
 • Een fijne werkomgeving met een sterk team;
 • Mogelijkheid om een opleiding te volgen;
 • Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een gezond groeiend stabiel bedrijf;
 • (Vrijdagmiddag)borrels, uitjes met het team, een lekkere BBQ etc.

Bedrijfsprofiel Geran Access Products BV.

Sinds 1993 is Geran Handel BV actief als groothandel/importeur in de hekwerk- en poortenmarkt. Wij importeren een groot assortiment hekwerk- en poortonderdelen, zoals scharnieren, sloten, klinken, smeedwerk, poortautomatiseringsproducten, slagbomen, bollards etc. en verkopen deze aan metaal- en constructiebedrijven, smederijen installatiebedrijven; van de houtverwerkende industrie tot de aannemerij.


Al benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk onze 360 graden bedrijfstour hieronder.


Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Geran. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Butaanstraat 23
7463PG RIJSSEN
0548-43000