Geran Access Products BV.

Dé partner voor fysieke toegangscontrole

Met een solide basis in kennis en jarenlange ervaring is Geran Access Products BV dé partner voor alle behoeften op het gebied van fysieke toegangsproducten en -oplossingen. Als zusterbedrijf van Geran Handel BV, hebben we sinds onze oprichting in 2017 ons gepositioneerd als vooraanstaande technische groothandel, met een bijzondere focus op hoogwaardige toegangscontrole oplossingen op het gebied van crowdmanagement

logo Geran Access Products BV.
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Global Goals

Persoonlijke aanpak

Wat ons onderscheidt: Onze kleinschalige, persoonlijke aanpak gecombineerd met een schat aan expertise en ervaring in de sector. Bij Geran Access Products BV geloven we in het leveren van meer dan alleen producten. We streven naar kwalitatieve totaaloplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant in een specifieke situatie.

Europese verdeler

Onze roots liggen in Zuid-Afrika, waar we de Europese importeur zijn van het merk Turnstar; een gerenommeerde fabrikant van onder andere tourniquets, billentikkers en slagbomen.

 

Later, in 2020, zijn we een samenwerking aangegaan met Digicon, een Braziliaanse fabrikant van onder andere doorloopsluizen. Als partner van Digicon hebben wij onder andere de dFlow in ons assortiment, een unieke doorloopsluis waarvan de deuren standaard geopend zijn.

De sleutel tot toegangsgemak

Terugkijkend op afgelopen jaren hebben we mooie projecten mogen realiseren zowel in Nederland als daarbuiten. Echter zitten wij niet graag stil en hebben wij ambities om nieuwe Europese markten te verkennen. Bij Geran Access Products BV geloven we in een nuchtere, praktische aanpak zonder uitdagingen uit de weg te gaan.