Data Engineers

Wil jij een gave opdracht als Data Engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor het werken met data en techniek? CloseSure is dé regionale specialist op het gebied van data. CloseSure zoekt HBO/WO geschoolde collega’s!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Data Engineer van CloseSure ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en de bijbehorende tooling. Deze kennis stelt jou in staat een voortrekkersrol te vervullen in ontwikkeltrajecten bij de klanten van CloseSure. In deze trajecten ben je in staat te adviseren over tooling, architectuur en datamodellering. Naast adviserende vaardigheden ben je technisch onderlegd en implementeer je data pipelines en rapportages. Kortom: je bent een allround data specialist en in staat klanten te ondersteunen bij invulling van de informatiebehoefte.

Functievereisten

Jij hebt passie voor het werken met data. Dit betekent dat je nieuwsgierig bent en een onderzoekende geest op datagebied. Jij volgt de laatste ontwikkelingen rondom data en tooling op de voet. Dit doe je door het bijhouden van blogs, vlogs en artikelen op jouw vakgebied. Ook neem je regelmatig actief deel aan Meetups op het gebied van data. Je bent dan ook bekend met de data community binnen Nederland.


Je hebt ervaring opgedaan met het implementeren en begeleiden van data-oplossingen en met de moderne Big Data (cloud) technieken. Concreet betekent dit dat je ervaring hebt met en brede kennis hebt van één of meerdere tools zoals Microsoft BI suite, Azure, Informatica, Hadoop, Cognos, Tableau, Business Objects of AWS. Het bezitten van een certificering is een pré.


Naast deze tooling heb je affiniteit met programmeertalen zoals Java en Python en kan je SQL dromen. Buiten deze technische vaardigheden heb je kennis van en ervaring met datamodelleringstechnieken zoals Kimball, Inmon en Datavault. Ook datawarehouse architecturen en ETL kennen geen geheimen voor jou. Jij overziet het geheel van de totale data-architectuur, van bronontsluiting tot rapportage en kunt hierover adviseren.


Naast al deze bagage, heb je een flexibele en pragmatische instelling, ondernemende geest en een mindset gericht op het team. Je bent bekend met Agile methodieken zoals DevOps en Scrum en hebt hier ervaring in opgedaan.


Herken jij je hierin? Dan heb jij alle benodigdheden om bij CloseSure aan boord te komen!

Aanbod

Samengevat bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Uitstekend salaris
  • Vakantiegeld
  • Winstdelingsregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen binnen onze competence development programma
  • Volledig door CloseSure betaalde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (WIA, IVA, WGA).
  • Mobiliteitsregeling (leaseauto, vervoersbudget of reiskostenvergoeding)
  • Vaste maandelijkse netto onkostenvergoeding
  • Uitstekende (netto) pensioenregeling
  • Gebruik van een Macbook
  • Mobiele telefoon + abonnement
  • 28 vakantiedagen
  • Verschillende geweldige uitjes per jaar, in binnen- en buitenland

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van CloseSure. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie